Skippaa työhakemus – varhaiskasvatuksen walk in -rekry 19.3.

Artikkeli on julkaistu 09.03.2018

Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksessa? Onko sinulla jo kokemusta päiväkodista, alan koulutus tai oletko alan opiskelija? Vai onko sinulle kertynyt lastenhoitokokemusta harrastuksen tai vapaaehtoistyön kautta? Tule Seuren varhaiskasvatuksen walk in -rekryyn maanantaina 19.3.2018 klo 12.30–14.30, niin esittelemme sinulle Seuren keikkatyömahdollisuuksia lastenhoitajana ja avustajana. Osaamisesi mukaan varaamme sinulle ajan työhaastatteluun lähipäiville tai kartoitamme mahdollisuuksiasi osallistua lastenhoitotyön perehdytykseen. Perehdytys järjestetään viikolla 13.

Työhakemusta sinun ei tarvitse tehdä. Riittää, että tulet paikalle. Ota mukaasi CV, kuvallinen henkilöllisyystodistus ja mahdollinen oleskelu-/työlupa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostus, avoin mieli ja palava halu tehdä töitä lasten parhaaksi – arvostamme lyhyttäkin kokemustasi lastenhoitotyöstä!

Tarjoamme töitä 18 vuotta täyttäneille työnhakijoille, joilla on mahdollisuus työskennellä kevään ajan joustavasti useampana päivänä viikossa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7–17 välille. Töitä on tarjolla toukokuun loppuun asti. Kesäksi päiväkotien toiminta hiljenee, mutta syksyllä mennään taas!

Tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia

Seuressa lastenhoitaja ja avustaja työskentelevät päiväkodeissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lastenhoitajan vastuullinen työ pitää sisällään muun muassa lapsen perushoitoa ja hoivaa, leikkimisen ja askartelun ohjaamista, ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa sekä vuoropuhelua vanhempien kanssa.

Avustajan työ on pääosin erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimista arjen hoito- ja kasvatustilanteissa, esimerkiksi pukemis- ja ruokailutilanteissa, ulkoilussa sekä leikki- ja toimintahetkissä avustamista.

Pätevän lastenhoitajan peruspalkka on 13,07 €/t ja epäpätevän 11,85 €/t. Pätevän avustajan peruspalkka on 11,97 €/t ja epäpätevän 11,07 €/t. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Lisäksi tarjoamme myös tätä pidempiä työsuhteita. Kerro toiveesi työsuhteen pituuden tai viikkotuntien määrän suhteen, me pyrimme toteuttamaan sen. Tutustu tästä linkistä erilaisiin tapoihin työskennellä Seuressa ja tältä videolta päiväkodeissa työskentelevään Mirkkaan.

Mitä? Lastenhoitaja ja varhaiskasvatuksen avustaja, tule töihin ilman työhakemusta
Missä? Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
Milloin? Maanantaina 19.3.2018 klo 12.30–14.30
Kiinnostuitko? Tule paikalle ja kerro myös kaverille!