Ruokapalvelutyöntekijän työ
Valmistus- tai tuotantotehtaassa työskennellessä työpisteitä on useita; esivalmistus, kypsentäminen, ruoan jakaminen ja astianpesu.
Ruokapalvelutyöntekijä saattaa avustaa ruoanvalmistuksessa, tehdä salaatteja, annostella ja jakaa ruokia, hoitaa astiahuollon sekä puhdistaa keittiötä ja laitteita.
Kuumennuskeittiössä työskennellessä työnkuvaan voi kuulua salaatin valmistusta, energialisäkkeiden (esimerkiksi perunat, riisi ja pasta) valmistusta, omavalvontaa, astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa, linjaston hoitoa, tukkukuorman purkamista ja muita avustavia tehtäviä. Päiväkodissa työskennellessä ruokapalvelutyöntekijän työnkuva voi lisäksi pitää sisällään ryhmäkärryjen kattamista ja välipalan esille laittoa. Päiväkodin keittiössä iltapäivätiskin ja loppusiivouksen ajan ruokapalvelutyöntekijä saattaa työskennellä yksin.
Työllistyminen: Töitä on runsaasti tarjolla, joten työntekijä voi räätälöidä itselleen sopivan kokonaisuuden oman aikataulunsa mukaan. Työtä on tarjolla aina yhden päivän sijaisuuksista pidempiin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, kello 7–15 välille.
Ruokapalvelutyöntekijän palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.
Soveltuva tausta: Soveltuva aikaisempi työkokemus ja/tai alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto
Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset, hygieniapassi, salmonellatodistus. Jos työ tehdään kouluissa tai päiväkodeissa: Rikostaustaote.
TES / työehtosopimus:
- Keikkatyössä (alle 16 päivää kestävät työsuhteet) noudatamme Seuretes-työehtosopimusta.
- Määräaikaisissa työsuhteissa (kuukausipalkkaiset työsuhteet) noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n Avaintes-työehtosopimusta
Ruokapalvelutyöntekijän työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään
Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista!