Kokin työ
Seuressa kokin työkohteet ovat usein keskus- ja valmistuskeittiöitä, joista lähetetään lounasruokaa ja raaka-ainetarvikkeita muihin kohteisiin.
Ruokaa valmistetaan suurina määrinä tuotanto-ohjeiden mukaan, sisältäen monenlaisia erikoisruokavaliota.
Pienemmissä yksiköissä eli koulujen ja päiväkotien keittiöissä tehtäviin sisältyy erikoisruokien valmistusta sekä aamupalan, salaatin, lisäkkeiden ja välipalan valmistusta. Tehtäviin voi kuulua myös leipomista, tilausten tekoa, elintarvikkeiden vastaanottoa ja varastointia, astiahuoltoa, keittiön ja ruokasalin puhtaanapitoa ja asiakaspalvelua. Työtehtävät vaihtelevat työkohteittain.
Työllistyminen: Töitä on runsaasti tarjolla, joten työntekijä voi räätälöidä itselleen sopivan kokonaisuuden oman aikataulunsa mukaan. Työtä on tarjolla aina yhden päivän sijaisuuksista pidempiin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, kello 7–15 välille.
Kokin palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.
Soveltuva tausta: Alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto
Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset, hygieniapassi, salmonellatodistus. Jos työ tehdään kouluissa tai päiväkodeissa: Rikostaustaote.
TES / työehtosopimus:
- Keikkatyössä (alle 16 päivää kestävät työsuhteet) noudatamme Seuretes-työehtosopimusta.
- Määräaikaisissa työsuhteissa (kuukausipalkkaiset työsuhteet) noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n Avaintes-työehtosopimusta
Kokin työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään
Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista!