Astiahuoltajan työ
Astiahuoltajan tehtävä kuuluu ruokapalvelualan tehtäviin.
Astiahuoltajan tehtävä sisältää suurimmaksi osaksi astiahuoltoa laitoskoneilla. Vastuullesi kuuluu astioiden koneellinen pesu, pestyjen ja pestävien astioiden lajittelu sekä ruoanvalmistusastioiden pesu. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua keittiön ja ruokasalin puhtaanapitotehtäviä: astioiden keräämistä ruokasalin puolelta sekä keittiön tilojen ja laitteiden puhdistamista.
Työkohteen voi usein valita eri asiakkaidemme laajasta keittiöverkostosta, joissa työ tehdään kupu-, tunneli-, rae-, pata- ja tappimattopesukoneiden kanssa.
Työllistyminen: Työvuorot sijoittuvat usein lounasaikaan klo 9–15 välille. Keikat ovat usein 1-2 päivän pituisia ja työvuorot ovat pääasiassa osa-aikaisia, eli lyhyempiä kuin täysi työpäivä.
Astiahuoltajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.
Soveltuva tausta: Aikaisempaa kokemusta astiahuoltajan tehtävistä.
Vaaditut luvat ja todistukset: Työtodistukset, hygieniapassi, salmonellatodistus. Jos työ tehdään kouluissa tai päiväkodeissa: Rikostaustaote.
TES / työehtosopimus:
- Keikkatyössä (alle 16 päivää kestävät työsuhteet) noudatamme Seuretes-työehtosopimusta.
- Määräaikaisissa työsuhteissa (kuukausipalkkaiset työsuhteet) noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n Avaintes-työehtosopimusta
Astiahuoltajan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään.
Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista!