Tule Lastenhoitajaksi Länsi-Helsinkiin -rekrytointitapahtumaan 30.10.

Artikkeli on julkaistu 19.10.2018

Lastenhoitajaksi Länsi-Helsinkiin!

Tule varhaiskasvatuksen walk-in rekrytointitapahtumaan päiväkoti Laajasuohon 30.10.2018

Haluaisitko työskennellä lastenhoitajan työtehtävissä esimerkiksi Munkkiniemen, Haagan, Reijolan tai Pitäjänmäen päiväkodeissa? Tarjolla on runsaasti töitä Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa, tule kuulemaan lisää!

Kävele sisään Seuren ja Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen järjestämään varhaiskasvatuksen rekrytointitapahtumaan 30.10.2018 klo 14–16, niin kerromme sinulle työmahdollisuuksista lastenhoitajana. Tule esittäytymään, ehkä uusi työpaikkasi löytyy samalla!

Arvostamme jos sinulla on aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä, alan koulutusta tai alan opintoja. Arvostamme myös esim. harrastuksen tai vapaaehtoistyön kautta syntynyttä lastenhoitokokemusta.

Osaamisesi ja tilanteesi mukaan voimme haastatella sinut paikan päällä, varata sinulle ajan työhaastatteluun lähipäivälle Seuren toimistolle tai kartoittaa mahdollisuuksiasi osallistua Seuren järjestämään perehdytykseen.

Työhakemusta sinun ei tarvitse tehdä. Riittää, että tulet paikalle!

Ota mukaasi CV, kuvallinen henkilöllisyystodistus ja työ- ja tutkintotodistukset. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus, avoin mieli ja palava halu tehdä töitä lasten parhaaksi – arvostamme lyhyttäkin kokemustasi lastenhoitotyöstä!

Pätevän lastenhoitajan peruspalkka on 13,23€/t ja epäpätevän 12,00 €/t. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Tervetuloa!

Mitä? Lastenhoitaja, hae töihin ilman työhakemusta
Missä? Päiväkoti Laajasuo, Poutunkuja 4, 00400 Helsinki
Milloin? Tiistaina 30.10.2018 klo 14–16
Kiinnostuitko? Tule paikalle ja kerro myös kaverille!