Seuren joulukalenterissa tutustutaan seurelaisiin ja metsästetään leffalippuja

Artikkeli on julkaistu 28.11.2018
seure, avoimet työpaikat, keikkatyö, määräaikainen, osa-aikatyö, sairaanhoitaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä, laitoshuoltaja, siivooja, helsinki, espoo, vantaa, hus, uusimaa, päiväkoti, koulu, sairaala, kotihoito, erikoissairaanhoito

Vuonna 2018 Seuren verkkosivusto koki muutoksia. Halusimme palvella työnhakijoitamme, työntekijöitämme ja asiakkaitamme paremmin, ja sen vuoksi lisäsimme myös sivustomme tietoja ja käyttömukavuutta. Sivuiltamme löytyy muun muassa työpaikkaesittelyt, Usein Kysytyt Kysymykset ja laajat työn hakemisen ohjeet. Työpaikkoja voi nyt myös helpommin selata paikkakunnan ja työnteon tavan mukaan.

Ensi vuonna uudistamme seure.fi:tä lisää. Muun muassa asiakkaitamme palvelevat sivut uudistuvat ja blogimme jakautuu eri aiheita käsitteleviin osiin.

Tänä vuonna myös sosiaalisen median tarjontamme kasvoi, kun Facebookin, Twitterin ja LinkedInin rinnalle avasimme Instagram-tilin. Juhlimme syksyllä sekä nuoren Instamme 500 seuraajaa että Facebookimme 5 000 tykkääjää.

Joulukalenterimme esittelee seurelaisia ja tarjoaa jännitystä

Haluamme joulun alla tervehtiä sosiaalisen median seuraajiamme julkaisemalla some-joulukalenterissamme seurelaisten joulumuistoja, kuvia ja lempireseptejä, sekä pieniä haastatteluja. Työntekijöidemme joulumuistoja pääset lukemaan kootisti myös sivuiltamme täältä.

Joulua odottaville tarjoamme myös elokuvalippujen metsästyksen: Joka päivä ennen joulua piilotamme seure.fi:hin linkin, jonka kaksi ensimmäistä löytäjää voittavat parin elokuvalippuja.