seure, henkilöstövuokraus, henkilöstöpalvelut, rekrytointi, henkilöstön käytön optimointi, avoimet työpaikat, keikkatyö, määräaikainen, osa-aikatyö, sairaanhoitaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä, laitoshuoltaja, siivooja, helsinki, espoo, vantaa, hus, uusimaa, päiväkoti, koulu, sairaala, kotihoito, erikoissairaanhoito

 

Seure keskustelee myös sosiaalisessa mediassa

Olitpa työnhakija, työntekijämme tai muuten kiinnostunut työelämään ja arkeen liittyvistä asioista, ota kanavamme seurantaan. Ajankohtaisista aiheista kirjoitamme myös Seuren blogissa.

Osallistu lokakuun #hyvässäseuressa-haasteeseen ja voita!

Haluamme kutsua työntekijämme ja kaikki työnhakijat seuraamaan Seuren some-kanavia, somettamaan #hyvässäseuressa ja samalla tuoda valoa syksyyn.

Lokakuun ajan arvomme päivittäin kaikkien Seure Henkilöstöpalveluja seuraavien ja hastagilla #hyvässäseuressa julkaisevien kesken elokuvalipun ja heijastimen.

Kilpailun säännöt: Kaikkien hastagilla #hyvässäseuressa merkittyjen julkaisujen kesken Seure arpoo Finnkinon elokuvalipun ja heijastimen. Arvonta suoritetaan joka päivä ja arvontaan osallistuvat yhden päivän aikana julkaistut julkaisut. Julkaisu voi olla esimerkiksi kuva työmatkaltasi tai hyvästä hetkestä töissä.

Julkaisusi täytyy olla julkinen ja hyvän maun mukainen. Osallistuminen edellyttää sen Seuren somekanavan seuraamista, jossa hastagia käytät: Facebook, Instagram, TwitterLinkedIn.

Kilpailuun voi osallistua päivittäin ja jokainen erillinen #hyvässäseuressa-merkitty julkaisu on oma osallistumisensa. Voittajalle lähetetään yksityisviestillä osoite lomakkeeseen, jolla palkinnon voi tilata lokakuun aikana. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Julkaisemme voittonsa lunastaneiden voittajien some-nimimerkin tai valinnan mukaan etunimen.

 

Seure Facebookissa

Ajankohtaisia työnhakuun ja työntekoon liittyviä aiheita kevyellä otteella. Tykkää sivustamme niin saat uusimmat työpaikkailmoitukset uutisvirtaasi!

Seure Twitterissä

Linkit Seuren blogiin ja ajankohtaisiin sekä päivän työelämäaiheet. 

Seure Instagrammissa

Työpäivistä, työn tekijöistä ja työn hausta. Tutustu työn takana oleviin ihmisiin!

Seure LinkedInissä

Ajatuksia työelämästä, henkilöstöpalveluyrityksen arjesta ja kehittämisestä, asiaa Seuresta sekä uudet hallintohenkilöstömme työpaikat. 

Seure YouTubessa

Työn ja työn tekijöiden esittelyitä ja työnhakuvinkkejä.