Seure mukana Helsingin Kaupunkiympäristön kesärekrytoinneissa

Artikkeli on julkaistu 04.02.2019
Seure logo

Seure auttaa asiakkaitaan rekrytoinneissa yksilöllisesti muuttuvien tarpeiden mukaan. Palveluksi voidaan sopia esimerkiksi koko rekrytointiprosessi, pelkkä työhakemusten käsittely tai esihaastattelut.

Toimiala- ja asiakastuntemuksemme yhdistettynä rekrytointiosaamiseen tuottaa parhaan lopputuloksen. Näin asiakkaamme voi keskittyä ydintyöhönsä ja halutessaan silti valitsee ehdottamistamme hakijoista itse parhaat hakijat.

Vuoden 2019 kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa Seure auttaa Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristö -yksikön kesätyöntekijähakua esikäsittelemällä lukuisat hakemukset. Myös haettavien työntekijöiden osaamisprofiilit tehtiin yhdessä asiakkaan kanssa.

Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristö hakee kesätyöntekijöikseen yli 40 korkeakouluharjoittelijaa ja yli 20 16–17-vuotiasta toimistoharjoittelijaa kesälle 2019. Korkakouluharjoittelijoiksi haetaan mm. arkkitehti- ja suunnittelijaharjoittelijoita sekä lakimiesharjoittelijoita, sekä nuoria 16-17 vuotiaita kesätyöntekijöiksi. Haku on ajalla 14.1.–8.2.2019.

Katso Helsinkirekryn kesätyöpaikat

Lue lisää Seuren rekrytointipalvelusta