Ratkaisut kaikkiin henkilöstötarpeisiin

Julkisten alojen henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat kruununjalokivemme. Timanttinen, liki 30 vuoden kokemus, 4000 vuosittaista rekrytointia ja yli 500 000 henkilöstövuokrauksella täytettyä työvuoroa – tähän eivät muut kykene!

Henkilöstövuokraus turvaa palvelusi myös kiirehuippuina

Maailma ei nuku koskaan. Joskus eteen tulee yllätyksiä. Ihmiset sairastuvat, eläköityvät tai vaihtavat työpaikkaa. Rakenteet muuttuvat ja palvelutarpeen kasvu saattaa yllättää.

Työpaikalla tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös työntekijätarpeeseen. Me turvaamme, että sinulla riittää ammattilaisia turvaamaan asiakkaidesi – päiväkodin lasten, koululaisten, kotihoidon asiakkaiden – laadukkaan palvelun myös elämän yllättävissä tilanteissa. Meiltä saat ammattilaiset niin yllättäviin pikahälytykseen yhden päivän ajaksi kuin pidemmäksikin aikaa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia. Tämän tietävät myös työntekijämme – kauttamme työskentelevistä yli 10 000 eri alojen ammattilaisesta 97 % haluaa jatkossakin työskennellä Seuressa. Varmistamme puolestasi työntekijöiden osaamisen ja lupa-asiat sekä huolehdimme niin työntekijöiden palkanmaksusta, työterveyshuollosta kuin vakuutuksista, jolloin sinä voit keskittyä ydintehtäviisi.

Rekrytointipalvelu mittojen mukaan

Mitoitamme rekrytointipalvelumme sinun tarpeidesi mukaan. Tarvitsetko yhden asiantuntijan ensi vuodeksi, joustavan keikkatyöntekijäreservin tai kokonaisen armeijan kesäsijaisia? Haluatko, että hoidamme koko rekrytointiprosessin, vai kaipaatko tukea vain työhakemusten käsittelyyn tai esihaastatteluihin? Ei hätää, muovaamme palvelumme tarpeesi mukaan.

Rekrytointimme kivijalka on vahva toimialatuntemus julkisten alojen peruspalveluista. Haluamme aidosti tuntea asiakkaamme arjen, millaisessa todellisuudessa juuri sinä työskentelet. Tämä asiakastuntemus yhdistettynä timanttiseen rekrytointiosaamiseen takaa parhaan lopputuloksen.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!