Osaamisen turvaaminen mahdollistaa tulevaisuuden onnistumiset

Menestyvän työpaikan kaikkein tärkein kulmakivi ovat ihmiset – osaavat, motivoituneet ja hyvinvoivat esimiehet sekä henkilöstö. Henkilöstön kehittäminen onkin asia, johon kannattaa panostaa. Asiakastarpeeseen muokkautuvilla osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin palveluilla tuetaan pärjäämistä erilaisissa tilanteissa.

Onko sinulla visio siitä, mitä yrityksenne pitäisi tehdä, mutta vielä hämärän peitossa on, osaako kukaan tehdä sitä? Osaamiskartoitus on paras tapa varmistaa, että henkilöstösi osaaminen ja osaamistarpeenne kohtaavat. Kartoituksella luodaan näkymä osaamisenne nykytilaan sekä suuntaviivat siihen, kuinka osaamista tulisi ja voitaisi kehittää. Kattava osaamisstrategia varmistaa, että onnistutte niin nyt kuin tulevaisuuden haasteissa.

Tarvitsetteko uutta osaamista toteuttamaan visionne? Uuden työntekijän rekrytointi on aina suuri mahdollisuus, johon ei voi kylliksi panostaa. Autamme työyhteisöäsi onnistumaan, kun rekrytointi tulee ajankohtaiseksi. Jaamme 30 vuoden kokemuksemme ja ammattilaisuutemme valmentaessamme esimiehenne rekrytoinnin moniosaajiksi. Autamme mielellämme myös muissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä, mikäli haluat vaikkapa ulkoistaa osan tai koko rekrytointiprosessinne.

Lähdemme aina liikkeelle teidän tilanteestanne ja tarpeistanne –räätälöimme sopivan valmennuksen, koulutuksen, kartoituksen, apuvälineen tai mallin.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Huom! Työnhakija tai työntekijä ei voi ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.
Työnhakijat voivat ottaa yhteyttä seure@seure.fi