Tule Lastenhoitajaksi Tikkurilaan -rekrytointitapahtumaan 3.12.2018

Artikkeli on julkaistu 29.11.2018

Lastenhoitajaksi kevätkaudelle 2019!

Tervetuloa varhaiskasvatuksen walk-in rekrytointitapahtumaan päiväkoti Malminiittyyn maanantaina 3.12.2018 klo 14.00

Haluaisitko työskennellä lastenhoitajana vaihtelevissa lapsiryhmissä Tikkurilan alueella koko kevätkauden 2019? Haemme useita lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin, tule kuulemaan lisää! Tästä voi myös lukea tehtävästä lisää.

Seuren kiertävänä varahenkilönä työskentelet lastenhoitajana sovitulla alueella sen mukaan, missä panostasi eniten tarvitaan.

Kävele sisään Seuren ja Vantaan varhaiskasvatuksen järjestämään rekrytointitapahtumaan 3.12. klo 14, niin kerromme sinulle työmahdollisuuksista lastenhoitajana. Ehkä uusi työpaikkasi löytyy samalla!

Arvostamme aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä, alan koulutusta tai alan opintoja. Arvostamme myös esim. harrastuksen tai vapaaehtoistyön kautta syntynyttä lastenhoitokokemusta.

Tule esittäytymään! Osaamisesi ja tilanteesi mukaan voimme varata sinulle ajan työhaastatteluun lähipäivälle Seuren toimistolle tai kartoittaa mahdollisuuksiasi osallistua Seuren järjestämään lastenhoitotyön perehdytykseen.

Työhakemusta sinun ei tarvitse tehdä. Riittää, että tulet paikalle.

Ota mukaasi CV. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus, avoin mieli ja palava halu tehdä töitä lasten parhaaksi – arvostamme lyhyttäkin kokemustasi lastenhoitotyöstä.

Pätevän lastenhoitajan kuukausipalkka on 2187,78€/kk ja epäpätevän lastenhoitajan 1982,94 €/kk. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän.

Tervetuloa!

Mitä? Hae töihin lastenhoitajaksi täyttämättä työhakemusta
Missä? Päiväkoti Malminiitty, Uusiniitynkuja 3, 01350 Vantaa
Milloin? Maanantaina 3.12.2018 klo 14
Kiinnostuitko? Tule paikalle ja kerro myös kaverille!

Katso tai printtaa tapahtumajulisteemme!