Lähihoitaja, haluaisitko päivätöitä? Työskentele koulujen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa!

Lähihoitaja, Seure henkilöstöpalvelut henkilöstöratkaisut henkilöstövuokraus rekrytointi HR henkilöstö optimointi avoimet työpaikat keikkatyö määräaikainen osa-aikatyö sairaanhoitaja lähihoitaja lastenhoitaja lastentarhanopettaja kokki ruokapalvelutyöntekijä laitoshuoltaja siivooja helsinki espoo vantaa hus uusimaa päiväkoti koulu sairaala kotihoito erikoissairaanhoito

Lähihoitaja, haluaisitko päivätöitä? Etsimme päivätöistä kiinnostuneita lähihoitajia Helsingin, Espoon ja Vantaan koulujen autismi- ja kehitysvammaopetukseen.

Seuressa voi työskennellä joustavasti oman aikataulun mukaan, sillä suurin osa työsuhteista on yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Tarjolla on myös useamman viikon mittaisia sekä koko lukuvuoden 2017–2018 kestäviä työsuhteita. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7–17 väliselle ajalle.

Työtehtävät autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sisältävät autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten lasten ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtehtäviä on tarjolla niin ala- kuin yläkouluissa. Työtä tehdään yhdessä opettajan sekä muiden avustajien kanssa.

Haluatko tietää lisää työstä? Tutustu tästä linkistä Espoon Jalavapuiston kouluun!

Pätevä lähihoitaja (tai muun terveydenhuoltoalan tutkinnon suorittanut) työskentelee kehitysvammaopetuksessa nimikkeellä erityiskoulunkäyntiavustaja (Helsinki, Espoo) tai oppilashoitaja (Vantaa). Erityiskoulunkäyntiavustajan palkka on 12,93 €/t ja oppilashoitajan palkka 13,02 €/t. Peruspalkan lisäksi maksamme muut mahdolliset palkanlisät sekä 9–14 % lomakorvauksen työkokemuksen mukaan.

Lähihoitajaopiskelija työskentelee kehitysvammaopetuksessa epäpätevänä koulunkäyntiavustajana, jolloin palkka on 11,57 €/t.

Peruspalkan lisäksi maksamme muut mahdolliset palkanlisät sekä 9–14 % lomakorvauksen työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae tästä linkistä!