Kesätöihin kotihoitoon – Haemme nyt lähihoitajia ja kotiavustajia

Artikkeli on julkaistu 10.04.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sosiaali- ja terveydenhuollon kesätyöntekijöiden haku jatkuu yhä täydellä vauhdilla. Haemme kymmeniä työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Haemme muun muassa useita lähihoitaja ja kotiavustajia Helsingin kotihoitoon ja lähihoitajia Espoon kotihoitoon. Keski-Uudellemaalle haetaan lähihoitajia ja sairaanhoitajia mm. kotihoitoon, terveyskeskusten vuodeosastoille ja vanhustenhoitoon Järvenpäähän, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Mäntsälään ja Pornaisiin. Lue lisää tästä.

Sote-alan kesätöitä halutaan tarjota sopimaan joustavasti erilasiin elämäntilanteisiin, minkä vuoksi työsuhteiden pituus on sovittavissa.

Työt sopivat osaamisen mukaan myös alan opiskelijoille. Esimerkiksi kotihoidossa ei vaadita aikaisempaa kotihoidon kokemusta ja tarvittaessa työhön järjestetään perehdytys. Näin opiskelija voi kerryttää arvokasta työkokemusta.

Kesätyö kotiavustajana Helsingissä taas sopii alan opintojen alkuvaiheessa oleville opiskelijoille. Tehtäviin kuuluu asiakkaan perushoidossa avustamista kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omia voimavaroja tukien.