Haemme Seureen henkilöstökonsultteja

Artikkeli on julkaistu 12.06.2018

Moi,

olen Katja Seuren rekrytoinnista ja tässä on meidän rekrytoinnin tiimiä, johon haen nyt vahvistukseksi henkilöstökonsultteja.

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä; rekrytointikonsultti, henkilöstökonsultteja, assistentteja sekä korkeakouluharjoittelija. Sote-tiimin lisäksi rekrytointiimme kuuluu 18 hengen sivistys ja palvelu –tiimi.

Rekrytointimme käy vilkkaana ja tällä hetkellä meillä on suurin tarve löytää asiakkaillemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Alkuvuoden aikana kauttamme on työskennellyt lähihoitajan vuoroissa noin 2 000 henkilöä ja sairaanhoitajan vuoroissa lähes 1 000 henkilöä, ja he ovat tehneet noin 48 000 työvuoroa. Sote-alan ammattilaiset työskentelevät kauttamme sekä erikoissairaanhoidon ja että perusterveydenhuollon eri kohteissa. Osaajista on pula ja keinovalikoimaa työntekijöiden saatavuuden parantamiseksi on kehitetty, mutta lisää sote-alan ammattilaisia tarvitaan ja uudet ideat heidän rekrytoimisekseen ovat tervetulleita.

Henkilöstökonsulttina osallistut rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Työssäsi käsittelet työhakemuksia, olet yhteydessä työnhakijoihin, hoidat työhaastatteluita sekä teet valintapäätöksiä. Lisäksi perehdytät rekrytoidut uudet vuokratyöntekijämme Seuren käytäntöihin ja huolehdit, että heidän työskentelynsä Seuressa saa hyvän startin. Vuonna 2017 rekrytoimme yli 1 000 uutta sote-ammattilaista ja tänä vuonna tavoittelemme vielä suurempaa rekrytointimäärää, joten työt eivät heti lopu kesken. Pääset myös kehittämään rekrytointiprosessiamme sekä työnhakijakokemusta entistä parempaan suuntaan.

Ollaksesi hyvä rekrytoija, olet kiinnostunut ihmisistä ja haluat tehdä töitä sekä puhelimitse että kasvotusten erilaisten työnhakijoiden kanssa. Edellytämme terveydenhuollon toimialatuntemusta, jotta osaat arvioida työnhakijan osaamista ja soveltuvuutta työskennellä erilaisissa asiakaskohteissamme ja tiedät mistä puhutaan kun kuulet sanan lääkehoitolupa tai potilastietojärjestelmä. Haastattelutaitosi eivät tarvitse olla huippuun hiottuja, mutta sinulla on vahva halu kehittyä rekrytoinnin ammattilaiseksi. Odotamme sinulta myös kykyä ja halua kehittää toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Ammatillisen kehittymisesi tueksi lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä mahtavat työkaverit.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden nähdä jatkuvasti kehittyvää henkilöstöpalveluiden maailmaa. Sinua odottavat haastavat, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät sekä upea mahdollisuus olla osallisena sote-kentän muutoksessa.

Lue rekrytoinnin sote-tiimissä työskentelevän Marjo Ruuskasen mietteitä työstään ja Seuresta: Marjo Ruuskanen - rekrytointikonsultti.

Työn kesto: Sopimuksen mukaan- 31.12.2018
Työaika: Kokopäivätyö, palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti
Osoite: Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki

Lisätietoja voit kysyä minulta maanantaina 18.6. klo 10-11 numerosta 040 356 1459 (Katja Salvisto).

Haku päättyy 25.6.2018

Hae tästä.