Etsitkö keittiöalan päivätöitä? – haemme keikkalaisia erilaisiin keittiötehtäviin!

Artikkeli on julkaistu 09.02.2018

Etsitkö keittiöalan päivätöitä? Haluaisitko itse valita työpäiväsi? Haemme uusia keikkatyöntekijöitä Helsingin ja Espoon kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja henkilöstöravintoloihin.

Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on usein yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Keikkailu on vaivatonta sähköisen Keikkanetti-palvelun avulla – työvuoroista voi sopia helposti mobiilisovelluksella. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7–16 välille. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaisia tehtäviä.

Haluatko tietää lisää keikkailusta keittiöissä? Tutustu Seuren kautta keittiötöissä keikkailevaan Kaijaan tästä linkistä.

 

Avoimet työpaikat

HAEMME juuri nyt seuraavia osaajia. Klikkaa ja hae heti!

Ruokapalvelutyöntekijä työskentelee erilaisissa keittiön avustavissa työtehtävissä, kuten tiskissä, salaatin ja energialisäkkeiden valmistuksessa ja linjastonhoidossa. Palkka: 10,98 €/t + mahdolliset palkanlisät.

Kokki työskentelee yksin, yhden tai useamman ​ruokapalvelutyöntekijän kanssa tai kokkitiimissä. Kokin työtehtäviin kuuluu ruokien kuumennusta (kuumennuskeittiö) tai valmistusta (valmistuskeittiö) sekä aamupalan, salaatin, energialisäkkeiden ja välipalan valmistusta. Palkka: 11,50 €/t +mahdolliset palkanlisät.

Yhdistelmätyöntekijän työhön sisältyy Helsingissä sekä keittiötyötä että siivousta. Kohteesta riippuen yhdistelmätyöntekijä vastaa kuumennuskeittiön ruokahuollosta yksin tai avustaa kokkia kuumennus- tai valmistuskeittiössä sekä huolehtii työkohteen puhtaanapidosta. Espoossa työskennellessään yhdistelmätyöntekijä vastaa päiväkodin ruokahuollosta kuumennus- tai jakelukeittiössä yksin sekä avustaa lapsiryhmässä. Työtehtäviin saattaa kuulua myös siivoustyötä. Palkka: 11, 07 €/t + mahdolliset palkanlisät.

Tiskaajan työtehtäviin kuuluu tiskaaminen, puhtaiden astioiden vieminen paikoilleen sekä keittiön puhtaanapitotehtävät. Palkka: 10,43€/t + mahdolliset palkanlisät.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, niiden organisaatioiden ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä! Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo.