Etsimme lähihoitajia kotihoitoon – tarjolla keikkatöitä ja pidempiäkin työsuhteita!

seure hyvä hoito henkilöstöpalvelut henkilöstöratkaisut henkilöstövuokraus rekrytointi HR henkilöstö optimointi avoimet työpaikat keikkatyö määräaikainen osa-aikatyö sairaanhoitaja lähihoitaja lastenhoitaja lastentarhanopettaja kokki ruokapalvelutyöntekijä laitoshuoltaja siivooja helsinki espoo vantaa hus uusimaa päiväkoti koulu sairaala kotihoito erikoissairaanhoito

Haluatko työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan? Kiinnostavatko keikkatyöt, jolloin voit valita itse omat työpäiväsi? Etsitkö pidempää työsuhdetta, jonka kestoon ja työtuntimäärään voit itse vaikuttaa? Etsimme lähihoitajia kotihoitoon. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä. Työ kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista, haastavaa ja palkitsevaa.

Haluatko tietää lisää keikkailusta kotihoidossa? Tutustu Seuren kautta kotihoidossa keikkailevaan Heliin ja katso Helin video tästä linkistä!

 

Avoimet työpaikat

Haemme juuri nyt työntekijöitä seuraaviin tehtäviin. Klikkaa ja hae!

Haemme kotihoidon osaajia myös Helsingin kaupungille seuraaviin tehtäviin:

Kotihoidon keikkatöissä voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on usein yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja. Pätevän lähihoitajan palkka on 14,17 €/t + mahdolliset palkanlisät.

Kiertävänä työntekijänä toimit Seuressa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa oman alueesi kiertävänä työntekijänä ja voit keskittyä työssäsi kaikkein tärkeimpään – asiakkaaseen ja asiakastyöhön. Voit vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään, olemme valmiita joustamaan aikataulujesi mukaan. Pätevän lähihoitajan palkka on 2 232,48 €/kk + mahdolliset palkanlisät (työaika on 37,5 t/vk).

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, niiden organisaatioiden ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä!

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo.