Yhdistelmätyöntekijä – keikkatyötä päiväkodin keittiössä ja lapsiryhmässä avustavissa tehtävissä

Haku päättyy 30.4.2019

Kiinnostavatko monipuoliset yhdistelmätyöntekijän tehtävät päiväkodeissa Espoossa? Onko sinulla jo jonkin verran työkokemusta keittiötyöstä? Ovatko päiväkoti-ikäiset lapset lähellä sydäntäsi?Haluamme sinut joukkoomme!

Yhdistelmätyöntekijänä työpäiväsi alkaa aamupalan valmistuksella. Vastaanotat lounaan ja laitat sen tarjolle päiväkotiryhmiin. Työhösi kuuluu myös astiahuoltoa, omavalvontaa, yhteydenpitoa lähettävään keittiöön sekä keittiön puhtaanapitotehtäviä. Keittiötyön lisäksi pääset arjen avuksi lapsiryhmän puolelle. Päiväkodista ja työpäivästä riippuen lapsiryhmässä apuna työskentelyä on jopa puolet työpäivästä.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Yhdistelmätyöntekijän työvuorot ovat arkipäivisin. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla.

Toivomme sinulta:
–Alan tutkintoa tai soveltuvaa keittiöalan työkokemusta.
–Erityisruokavalioiden tuntemusta.
–Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
–Hyviä organisointitaitoja.
–Kiinnostusta lasten parissa työskentelemiseen.
–Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Yhdistelmätyöntekijän peruspalkka on 12,00€/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Työhakemuksen pääset täyttämään alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
Seuren rekrytoijat

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!