Varhaiskasvatuksen opettaja – Soukankujan päiväkoti

Haku päättyy 30.6.2019

Hei! Haemme joukkoomme sensitiivistä ja positiivisen pedagogiikan omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Soukankujan päiväkotiin Espoonlahteen.

Soukankujan päiväkodissa on hoitopaikkoja 1-5 vuotiaille lapsille. Päiväkodin toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan lasten kehitysvaiheet, tarpeet ja kiinnostuksen kohteet siten, että ne tukevat kunkin lapsen kasvua ja kehitystä mahdollisimman hyvin. Päiväkodissa on tavoitteena luoda lapselle turvallinen ilmapiiri, jossa lapsen on hyvä leikkiä ja kehittyä yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu alle kolme vuotiaiden ryhmään. Sinun lisäksesi ryhmässä on kaksi lastenhoitajaa, avustaja ja yhdistelmätyöntekijä.

Lue lisää päiväkodista tästä:
klikkaa tästä!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
– Sinulla on lastentarhanopettajan tutkinto tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. Voit myös olla alan opiskelija (kasvatustieteen kandidaatti/sosionomi).
– Sinulta löytyy vahva pedagoginen työote ja olet valmis ottamaan vastuun lapsiryhmän päivittäisen toiminnan toteutuksesta
– Työyhteisössäsi luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä varhaiskasvatuksen opettajan työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde on määräaikainen ajalla 29.7. – 31.12.2019.
– Ryhmä toimii väljissä tiloissa Espoonlahden hoivakodin alakerrassa, os. Merikansantie 4 C
– Työaika on 38,75t/vko
– Pätevän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2615,79 €/kk + mahdolliset palkanlisät
– Epäpätevän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2451,05 €/kk + mahdolliset palkanlisät

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Hakuaika päättyy 30.6., mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.