Varhaiskasvatuksen opettaja – Päiväkoti Hirsikallio

Haku päättyy 21.7.2019

Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja! Haluatko olla luomassa turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä ja olla tukemassa lasten kokonaisvaltaista kasvauta ja kehitystä? Jos vastasit kyllä, olet meidän etsimämme henkilö Hirsikallion päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkodin 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä yksi lastenhoitaja.

Hirsikallion päiväkoti on pieni kahden ryhmän talo, joka sijaitsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Toiminnassa panostamme monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä, osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Arvostamme leikkiä ja tutkimista lapsen luontaisena tapana oppia. Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa luo pohjan hyvälle kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle. Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta opettajaa. Tervetuloa positiiviseen työyhteisöömme!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
– Sinulla on lastentarhanopettajan tutkinto tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. Voit myös olla alan opiskelija (kasvatustieteen kandidaatti/sosionomi).
– Sinulta löytyy vahva pedagoginen työote ja olet valmis ottamaan vastuun lapsiryhmän päivittäisen toiminnan toteutuksesta
– Työyhteisössäsi luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä varhaiskasvatuksen opettajan työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde on määräaikainen ajalla 29.7. – 30.6.2020.
– Päiväkodin osoite on Hirsikalliontie 17 A/B3, 02710 Espoo
– Työaika on 38,75t/vko
– Pätevä varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2615,79 €/kk + mahdolliset palkanlisät
– Epäpätevän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2451,05 €/kk + mahdolliset palkanlisät

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Hakuaika päättyy 21.7., mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.