Varhaiskasvatuksen opettaja – Koulumestarin päiväkoti

Haku päättyy 30.6.2019

Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja! Haluatko olla luomassa lapsille aktiivisen oppimisen ideaa, jossa toiminta painottuu vuorovaikutukseen sekä oivaltavaan ohjaamiseen kysymysten avulla? Jos vastasit kyllä, olet meidän etsimämme henkilö Koulumestarin päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Päiväkoti sijaitsee Koulumestarin koulun yhteydessä Keski-Espoossa, Muuralan päivähoitoalueella. Yhteinen rakennus mahdollistaa kiinteän yhteistyön päiväkodin ja koulun välillä. Tällä hetkellä päiväkodissa on lapsiryhmiä 1-6-vuotiaille lapsille sekä kolme 6-vuotiaiden esiopetusryhmää. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu sisarusryhmään, jossa on 2-5 vuotiaita lapsia.

Tutustu lisää päiväkotiin:
klikkaa tästä!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
– Sinulla on lastentarhanopettajan tutkinto tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. Voit myös olla alan opiskelija (kasvatustieteen kandidaatti/sosionomi).
– Sinulta löytyy vahva pedagoginen työote ja olet valmis ottamaan vastuun lapsiryhmän päivittäisen toiminnan toteutuksesta
– Työyhteisössäsi luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä varhaiskasvatuksen opettajan työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde on määräaikainen ajalla 29.7. – 31.12.2019.
– Päiväkodin osoite on Muuralanpiha 3, 02770 Espoo
– Työaika on 38,75t/vko
– Pätevä varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2615,79 €/kk + mahdolliset palkanlisät
– Epäpätevän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2451,05 €/kk + mahdolliset palkanlisät

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Hakuaika päättyy 30.6., mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.