Työllisty perehdytyksen kautta koulunkäyntiavustajaksi autismi- ja kehitysvammaopetukseen

Haku päättyy 16.9.2019

Hei! Sykkiikö sydämesi erityisoppilaiden avustamiselle ja haluatko tukea heidän kouluarkeaan? Oletko kiinnostunut koulunkäyntiavustajan työstä peruskoulujen vammaisopetuksessa, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta autististen tai kehitysvammaisten lasten kanssa toimimisesta? Tartu tähän oivaan tilaisuuteen ja hae mukaan perehdytykseen!

Seure perehdyttää sinut työskentelemään Vantaan, Espoon ja Helsingin kaupunkien vammaisopetuksen kohteissa. Tilanteesi ja taustasi voi olla vaihteleva. Voit esimerkiksi olla välivuoden viettäjä tai alanvaihtaja, joka on haaveillut merkityksellisestä työstä vammaisopetuksessa.

Perehdytyksen jälkeen työskentelet koulunkäyntiavustajana yhdessä erityisopettajan ja muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Työtehtävä on monipuolinen ja määräytyy luokan ja oppilaiden erityistarpeiden mukaan. Työssäsi huolehdit oppilaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja tuet heitä esimerkiksi arjen toimintojen harjoittelussa. Työtehtäviisi saattaa kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista ja taksisaattoja.

Töitä on runsaasti tarjolla ja työsuhteiden pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useaan kuukauteen tai koko lukuvuoteen. Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan.

Perehdytys pähkinänkuoressa:
– Järjestetään viikoilla 36 ja 39 Seuren toimistolla ja sovitussa koulussa
– Kestää 4 päivää
– Sisältää teoriapäivän ja palautepäivän Seuren toimistolla sekä kaksi palkatonta harjoittelupäivää koulussa
– Mukaan perehdytykseen valitaan soveltuvimmat hakijat

Palkka määräytyy työntekijän taustan ja tehtäväkokemuksen mukaan. Tuntipalkka sijoittuu 11,98 – 12,80 €/t ja kuukausipalkka sijoittuu 1919, 87 – 2013,70€/kk välille.
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se mitä etsimme:
– Sinulla on aitoa kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten lasten parissa
– Sinulla on kykyä ja halua toimia turvallisena ja aikuisena
– Haluat kehittää taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa sekä oppilaiden avustamisessa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti, empaattisesti ja olet oikeudenmukainen
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut perehdytykseen.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Tutustu erilaisiin tapoihin työskennellä Seuressa viiden työntekijän itsensä kertomana: klikkaa tästä!

Koulunkäyntiavustajana työskentelevän Kristinan tarinan voit lukea täältä: klikkaa tästä!