Työllisty lukuvuodeksi 2019-2020 pääkaupunkiseudun koulujen autismi- ja kehitysvammaryhmiin

Haku päättyy 28.7.2019

Hei!
Me täällä Seuressa haemme sinua, joka olet kiinnostunut työskentelemään Espoon, Helsingin ja Vantaan autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Haluatko kehittää ammattitaitoasi merkityksellisessä ja ihmisläheisessä työssä sekä auttaa ja tukea oppilaita kouluarjessa? 

Työtehtävät autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sisältävät autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtehtäviä on tarjolla niin ala- kuin yläkouluissa. Työtä tehdään yhdessä opettajan sekä muiden avustajien kanssa. 

Haemme työhön ennen kaikkea sinua, joka olet turvallinen ja läsnä oleva aikuinen. Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta autismi- ja kehitysvammatyöhön. Työ vaatii tasapainoista, positiivista persoonallisuutta sekä kykyä asettua toisen henkilön asemaan. Työssä tarvitaan myös kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Sinulla on aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten kanssa toimimisesta
– Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Työsuhde pähkinänkuoressa:
– Viikkotyöaika on pääsääntöisesti 38,75 t/vk
– Työt alkavat elokuussa lukuvuoden käynnistyessä
– Työtä ei ole koulujen loma-aikoina
– Palkat määrittyvät pätevyyden, työtehtävän ja viikkotuntimäärän mukaan. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät. Palkat sijoituvat pätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 38,75 t/vk 2159,54 €/kk ja epäpätevä koulunkäyntiavustaja 20 t/vk 990,84 €/kk välille
– Edellytämme näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu)

Jos et pysty sitoutumaan työhön koko lukuvuodeksi, on tehtäviä tarjolla myös lukukaudeksi tai sopimuksen mukaan. Mikäli tilanteeseesi sopisi paremmin keikkatyö, haku keikkatyöhön avautuu heinäkuun lopulla.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parista. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö koulunkäyntiavustajaksi vammaisopetukseen.

Odottele rauhassa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.