Terveydenhoitaja Vantaan Kivistön neuvolaan

Haku päättyy 27.5.2019

Ohoi terveydenhoitaja/terveydenhoitajaopiskelija! Etsimme kesän ajaksi pidempään sijaisuuteen sinua työskentelemään neuvolaan Vantaan Kivistöön. Myös terveydenhoitajaopiskelijat, jotka ovat loppuvaiheessa opintojaan, huomioidaan ja mahdollisuus työhön tässä sijaisuudessa on mahdollinen.

Tässä työsuhde pähkinänkuoressa

– Työsuhteen kesto: 3.6.2019-30.8.2019

– Työaika: Yleistyöaika

– Palkkaus: 2551,44

– Työkohteen osoite: Kivistön Neuvola, Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 27.5.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen:

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia

työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.