Terveydenhoitaja Vantaalle liikkuvaan työhön

Haku päättyy 27.5.2019

Terveydenhoitaja- oletko vielä vailla työtä kesäksi ja syksyn alun taipaleelle?

Etsimme nyt joukkoomme terveydenhoitajaa työskentelemään Keski-Vantaalle kouluihin sekä mahdollisesti myös koko Vantaan alueen kouluihin, tehden sekä lasten terveystarkastuksia sekä toimien myös opiskelijaterveydenhuollossa. Työpisteesi vaihtuu tässä työssä, joten olethan valmis liikkumaan koulujen välillä.
Työssä on mahdollista lomailla heinäkuu tai vaihtoehtoisesti tehdä terveydenhoitajan työtä heinäkuun ajan neuvolassa.

Tässä työsuhde pähkinänkuoressa

– Työsuhteen kesto: 10.5-30.9.2019, aloittaminen sopimuksen mukaan, mahdollista lomailla heinäkuu halutessa.

– Työaika: Yleistyöaika

– Palkkaus: 2732, 40

– Työkohteen osoite: Työpisteet Vantaalla eri osoitteissa.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 27.5.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia

työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.