Terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja Laajasalon terveysasemalle

Haku päättyy 31.5.2019

Kesätöitä tarjolla Laajasalon terveysasemalla
Terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja, tervetuloa työskentelemään merelliseen Laajasaloon Helsinkiin terveyasemalle, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Työskentelyn voit aloittaa vaikka heti, mutta aloituksen ajankohta on sovittavissa.
Työ sisältää itsenäistä hoitajan avosairaanhoidon vastaanottotyötä kiireettömillä vastaanotoilla sekä akuuttivastaanotolla ja hoidontarpeen arviota puhelimessa yhteistyössä lääkärin kanssa. Työhön sisältyy myös väestön terveysneuvontaa ja ennaltaehkäisevää terveydenhoitotyötä.
Laajasalon terveysasema on pieni yksikkö, jossa on hyvä yhteishenki ja henkilökunta auttaa toinen toisiaan.
Työntekijän vahvuudet ja erityisosaamisalueet huomioidaan työtehtävien suunnittelussa. Terveysasema on kesäaikana auki klo 8-16.

Työn kesto: heti – 30.8.2019.
Työaika: 38,75 h/vko, yleistyöaika Pätevän palkka: 2551,44 k
Laajasalon terveysasema
Koulutanhua 2 A
00099 Helsinki

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 31.5.2019 , mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.