Sote-alan ammattilainen asiakaskumppanuuksien rakentajaksi

Haku päättyy 17.12.2018

Onko sinulla vahva sote-kentän tuntemus? Tehtävässäsi solmit vastuullisia asiakaskumppanuuksia ja pääset ratkomaan yhdessä heidän kanssaan henkilöstötarpeiden haasteita osana Seuren myyntitiimiä.

Seure on henkilöstöpalvelualan osaaja pääkaupunkiseudulla. Etsimme nyt joukkoomme Helsinkiin innostuvaa ja uskaliasta ihmistä, joka haluaa löytää asiakasta aidosti palvelevia ratkaisuja. Sinulla on terveydenhuoltoalan tuntemusta esimerkiksi asiakkuuksien hoidosta tai operatiivisesta esimiestehtävistä ja palat halusta pistää kokemuksesi peliin uusien asiakasratkaisujen löytämiseksi. Et pelkää haastaa asiakkaita ja kollegoitasi tulevaisuuden visioilla ja villeillä ideoilla. Asiakastyössä tavoitteenasi on aina onnistunut asiakaskokemus.

Emme lupaa joka päiväksi leppoista purjehdussäätä, mutta sen sijaan onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuksia päästä tekemään aidosti parempaa arkea tuhansille pääkaupunkiseutulaisille. Henkilöstöratkaisujemme kautta asiakkaasi pystyvät tarjoamaan potilailleen osaavaa ja turvallista hoitoa joka päivä.

Työssäsi sinua tukee koko 200 hengen organisaatiomme ja kokenut myyntitiimimme. Sinä saat vastuullesi sote-sektorin asiakkaitamme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan kunnissa ja HUS :issa. Emme hae tehtävään myyntitykkiä, vaan terveydenhuollon osaajaa sekä kokenutta ratkaisijaa.

Vastuualueinasi ja tehtävinäsi ovat ainakin:
– Vastata omien asiakkuuksiesi palvelukokemuksesta.
– Tarjota asiakkaillesi heidän odotuksensa ylittäviä ratkaisuja sekä palveluja.
– Huolehtia omien asiakkuuksiesi osalta siitä, että yhtiön tavoitteet toteutuvat.
– Tuntea asiakkaittesi toimintaympäristö ja tulevaisuuden näkymät.
– Osallistuminen aktiivisesti myyntitoiminnon kehittämiseen.
– Osallistuminen uusien palveluiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

Toivomme sinulta:
– Vankkaa kokemusta sote-sektorista.
– Näkemystä palveluiden ja ratkaisujen myynnistä sote-asiakkaille.
– Näyttöä onnistumisista vastaavanlaisissa tehtävissä.
– Kokemusta ihmisten ja yhteistyötahojen ohjaamisessa ja motivoinnissa sekä myynnissä.
– Rohkeutta haastaa omia, työyhteisösi ja asiakkaittesi ajatuksia ja jalostaa tulokseksi odotukset ylittäviä ratkaisuja.
– Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta ja osaamista johtaa omaa työtäsi.

Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan, rohkeasti kehittyvän ja innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta tukevan yrityskulttuurin, sekä koko työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari Hannuksela 3.12. klo 12.00–13.00 ja 12.12. klo 16.00–17.00. Arin tavoitat numerosta 050 5113409.

Tutustu Seuren myyntipäällikköihin: klikkaa tästä!

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikaina. Hae kuitenkin viimeistään 17.12.2018 mennessä. Liitä hakemukseesi CV:n lisäksi myös palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.