Sosiaaliohjaaja- Vantaan Koivukylän sosiaaliasemalle

Haku päättyy 23.6.2019

Sosiaaliohjaaja, oletko vielä ilman työtä kesäksi? Etsimme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, 1.7-2.9.2019. Yleistyöaikamuoto, 38,45 h/vko. Palkka 2703,72.

Suunnitelmallisessa sosiaalityössä on laaja asiakaskunta, joka edellyttää vahvaa eri ikäisten ja monenlaisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden, esim. mielenterveys, maahanmuuttajat, palvelujen tuntemusta. Asiakaskunta koostuu yli 25 -vuotiaista vantaalaisista sekä heidän perheistään.
Tehtävässä käytetään itsenäistä harkintaa päätöksenteossa.

Itä-Vantaan suunnitelmallisessa sosiaalityön tiimissä työskentelee 5 sosiaalityöntekijää, 2 erityissosiaaliohjaajaa, 7 sosiaaliohjaajaa sekä lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä.

Työtehtäviin kuuluu aikuisten henkilöiden ja perheiden suunnitelmallisen sosiaalityön toteuttaminen, neuvonta, ohjaus ja tukeminen palvelujen käytössä sekä yhteistyö eri tukimuotojen yhteensovittamisessa. Tavoitteena on hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen vahvistamalla elämänhallintaa ja toimintakykyä. Keskeistä työssä on asiakkaan joustava kohtaaminen, tuki ja motivointi itsenäiseen suoriutumiseen.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 23.6.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia

työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.