Skolassistent – Storängens skola

Ansökningstiden går ut 21.6.2019

Hej!

Är du intresserad av ett meningsfullt jobb i årskurs 7-9 eller vill du kanske jobba på eftis? Vill du vara med och stöda elevernas inlärning och utveckling och med din arbetsinsats säkra eleverna en trygg och trivsam vardag i skolan? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi söker skolassistenter till Storängens skola, en svenskspråkig skola i Esbo. Skolan ligger i en naturskön omgivning invid den mångsidiga idrottsparken i Esboviken. Vi söker två skolassistenter till åk 7-9 och en skolassistent till eftis för årskurs 1-2. Ansökningstiden går ut när vi hittar lämpliga personer för jobbet.

Du kan läsa mer om skolan här:

klicka här!

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta i skolor.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:

– Du har lämplig utbildning (t.ex. ledare för skolgång och morgon- och
eftermiddagsverksamhet eller närvårdare) och/eller tidigare erfarenhet av
motsvarande uppgifter
– Du har förmåga att fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:

– Du jobbar som skolassistent antingen för åk 7-9 eller på eftis
– Arbetet är deltid och sträcker sig över hela läsåret
– Jobbet börjar 12.8.2019 och tar slut 29.5.2020

Arbetet som skolassistent i åk 7-9:
– Lönen för jobbet i årskurs 7-9 är 1584,98 €/mån för en behörig skolassistent och 1511,13 €/mån för en obehörig skolassistent. Arbetstiden är 30,5 timmar i veckan. På grundlönen betalas eventuella tillägg.
– Adressen till åk 7-9 är Esboviksvägen 10

Arbetet som skolassistent på eftis:
– Lönen för jobbet på eftis för en behörig skolassistent är 1299,24 €/mån och 1238,70 €/mån för en obehörig. Arbetstiden är 25 timmar i veckan. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Adressen till Storängens eftis är Rektorsgränden 4

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Var gärna i kontakt med oss om du har frågor om arbetet. Du når oss på adressen rekrytointi@seure.fi. Vi väntar på din ansökan!