Skolassistent – Brändö lågstadieskola

Ansökningstiden går ut 14.7.2019

Hej!

Är du intresserad av ett meningsfullt deltidsjobb i skola? Vill du vara med och stöda elevernas inlärning och utveckling och med din arbetsinsats säkra eleverna en trygg och trivsam vardag i skolan? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi söker skolassistenter till Brändö lågstadieskola, en svenskspråkig skola i Helsingfors med elever i årskurserna 1-6. Skolan är belägen i en historisk miljö med havet, Blåbärslandet och Högholmen på promenadavstånd och goda trafikförbindelser med såväl metro som buss. Vi söker två skolassistenter, en som kan jobba 12 timmar per vecka och en som kan jobba 26 timmar per vecka. Vi söker skolassistenter både till höstterminen och till hela läsåret. Ansökningstiden går ut när vi hittar lämpliga personer för jobbet.

Du kan läsa mer om skolan här:

klicka här!

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta i skolor.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:

– Du har lämplig utbildning (t.ex. ledare för skolgång och morgon- och
eftermiddagsverksamhet eller närvårdare) och/eller tidigare erfarenhet av
motsvarande uppgifter
– Du har förmåga att fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Du jobbar som skolassistent antingen 12 timmar eller 26 timmar i veckan
– Adressen till Brändö lågstadieskola är Ståhlbergsvägen 2, 00570 Helsingfors

Arbetet som skolassistent 12 timmar i veckan:
– Lönen för jobbet är 623,64€/mån för en behörig skolassistent och 594,58€/mån för en obehörig skolassistent. Arbetstiden är 12 timmar i veckan. På grundlönen betalas eventuella tillägg.
– Du har arbete måndag, onsdag-fredag
– Arbetet är deltid och börjar 9.8.2019 och tar slut 20.12.2019

Arbetet som skolassistent 26 timmar i veckan:
– Lönen för jobbet på eftis för en behörig skolassistent är 1351,19€/mån och 1288,23€/mån för en obehörig. Arbetstiden är 26 timmar i veckan. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Arbetet är deltid och sträcker sig över hela läsåret
– Jobbet börjar 9.8.2019 och tar slut 30.5.2020

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Var gärna i kontakt med oss om du har frågor om arbetet. Du når oss på adressen rekrytointi@seure.fi.
Vi väntar på din ansökan!