Sijaisopettaja – Keikkatyötä Helsingin ja Vantaan ja peruskouluissa

Haku päättyy 21.4.2019

Hei! Näetkö oppilaat ainutlaatuisina yksilöinä ja olet innostunut opettamisesta? Jos näin on, taidat olla hakemamme henkilö.

Me täällä Seuressa haemme kouluihin sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan tehtäviin Helsingin ja Vantaan kouluihin. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä lapsen kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä. Siksi haluaisimme joukkoomme juuri sinut, turvallisen, välittävän ja läsnä olevan aikuisen.

Haluamme sinut joukkoomme, oletpa alan ammattilainen, innokas vastavalmistunut tai alan opiskelija. Kunhan olet aidosti innostunut opettamisesta sekä haluat kuunnella oppilaita ja keskustella heidän kanssaan.

Keikkailevana sijaisopettajana pääset työskentelemään eri kouluissa. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä. Tarjoamme yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat työvuorot.

Sijaisopettajan työ pähkinänkuoressa:
– Keikkoja on tarjolla ympäri Helsinkiä ja Vantaalla.
– Työvuoroja on tarjolla läpi koululukuvuoden
– Vuorot saat varattua itsellesi vaivatta Seuren sähköisen Keikkanetti-sovelluksen kautta.
– Sijaisopettajana työnantajanasi ja palkanmaksajanasi toimii Helsingin ja Vantaan kaupungit.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Kuvailisitko itseäsi vastuulliseksi heittäytyjäksi, jolla on kyky sopeuta nopeasti uusiin tilanteisiin?
– Omaatko herkät tuntosarvet ja erinomaiset vuorovaikutustaidot?
– Haluaisitko tehdä joustavasti töitä oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan?
– Onko sinulla aikaisempaa kokemusta sijaisopettajan tehtävistä tai oletko suorittanut pedagogisia opintoja? Tai onko sinulla muuta vastaavaa työkokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta
– Onko toiveenasi kehittää ammatillista osaamistasi opettajana ja saada lisäkokemusta kouluympäristössä toimimisesta?

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten ja nuorten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö sijaisopettajaksi.

Tiesitkö, että Seuren kautta voit työllistyä myös koulunkäyntiavustajaksi pääkaupunkiseudun peruskouluihin? Vuoroja on tarjolla peruskoulujen yleisopetuksessa, erityisopetuksessa sekä vammaisopetuksessa. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli myös koulunkäyntiavustajan työ kiinnostaa sinua.

Odottele rauhassa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!