Sijaisopettaja, Helsingin ja Vantaan koulut

Haku päättyy 7.1.2019

Haemme Seuren kautta keikkailevia sijaisopettajia Helsingin ja Vantaan peruskouluille.

Rekrytoimme kouluihin sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan tehtäviin. Työvuoroja on tarjolla läpi lukuvuoden ja vuorot saat varattua itsellesi vaivatta Seuren sähköisen Keikkanetti-sovelluksen kautta. Sijaisopettajana työnantajanasi ja palkanmaksajanasi toimii Helsingin ja Vantaan kaupungit. Keikkoja on tarjolla ympäri Helsinkiä ja Vantaalla on viisi koulua Tikkurilasta hyvien kulkuyhteyksien päässä.

– Kuvailisitko itseäsi vastuulliseksi heittäytyjäksi, jolla on kyky sopeuta nopeasti uusiin tilanteisiin?
– Omaatko herkät tuntosarvet ja erinomaiset vuorovaikutustaidot?
– Haluaisitko tehdä joustavasti töitä oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan?
– Onko sinulla aikaisempaa kokemusta sijaisopettajan tehtävistä tai oletko suorittanut pedagogisia opintoja? Tai onko sinulla muuta vastaavaa työkokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta?
– Onko toiveenasi kehittää ammatillista osaamistasi opettajana ja saada lisäkokemusta kouluympäristössä toimimisesta?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet todennäköisesti hakemamme henkilö! Jos kiinnostuit, täytä CV ja työhakemus.

Tiesitkö, että Seuren kautta voit työllistyä myös koulunkäyntiavustajaksi pääkaupunkiseudun peruskouluihin? Vuoroja on tarjolla peruskoulujen yleisopetuksessa, erityisopetuksessa sekä vammaisopetuksessa. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli myös koulunkäyntiavustajan työ kiinnostaa sinua.

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo: ja seuraa meitä myös Instassa, Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, niiden organisaatioiden ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä.

#kuntyölläonväliä
#hyvässäseuressa