Seuren kiertävä varahenkilö Espoon vammaispalveluiden työkohteisiin

Haku päättyy 11.1.2019

Hei lähihoitaja!

Me täällä Seuressa etsimme osaavia ja innostuneita lähihoitajia kymmenen hoitajan varahenkilöstöön Espoon vammaispalveluihin. Varahenkilöstön jäsenenä työskentelet asumisyksiköiden ja päivätoiminnan seitsemässä eri työkohteessa eri puolilla Espoota. Työvuorosi tiedät etukäteen, mutta kohde saattaa vaihtua kulloisenkin tarpeen mukaan.

Varahenkilöstön työntekijänä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikkein tärkeimpään, nimittäin asiakkaaseen ja asiakastyöhön. Loista siis asiakkaiden kanssa sekä kehitä samalla omaa osaamistasi vaihtuvissa työkohteissa ja erilaisissa tilanteissa. Saat perehdytyksen jokaiseen työkohteeseen.

Työsuhteet alkavat vuoden alusta tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 31.12.2019 saakka. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Jos suunnitelmiisi sopii paremmin lyhyempi ajanjakso, olemme valmiita joustamaan aikataulujesi mukaan. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa (aamu/ilta), mutta todennäköisesti vuorot tulevat painottumaan enemmän aamuvuoroihin. Viikonloppuvuoroja voi olla satunnaisesti toiveet huomioiden.

Palkka:
– 2335,84€/kk, 38,75 t/vk + vuoro- ja kokemuslisät
– Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Lähihoitajia, joilla on työkokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä vammaistyöstä
– Loppuvaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita, joilla on harjoittelukokemusta vammaistyöstä vuoden sisällä

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Lääkelupa, hygieniapassi ja EA1-koulutus. Huomioithan, että voit myös suorittaa nämä koeajalla työn ohessa.
– Riittävä suomen kielen taito työtehtävien hoitamiseksi
– Joustava ja positiivinen asenne
– Kyky sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Haku päättyy sopivien työntekijöiden löydyttyä

Terveisin ja hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti..

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!