Seuren kiertävä varahenkilö Espoon vammaispalveluiden työkohteisiin

Haku päättyy 30.4.2019

Etsimme osaavia ja innostuneita lähihoitajia kymmenen hoitajan varahenkilöstöön Espoon vammaispalveluihin. Me Seuressa haluamme, että vammaispalveluiden asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa yksilöllistä kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinut joukkoomme Seuren varahenkilöstöön turvaamaan laadukasta vammaispalvelutyötä!

Varahenkilöstön työntekijänä työskentelet asumisyksiköiden ja päivätoiminnan seitsemässä eri työkohteessa eri puolilla Espoota. Työvuorosi tiedät etukäteen, mutta kohde saattaa vaihtua kulloisenkin tarpeen mukaan. Saat perehdytyksen jokaiseen työkohteeseen ja tapaat myös säännöllisesti Seuren varahenkiöstön muita jäseniä yhteisissä tiimitapaamisissa.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 31.12.2019 saakka. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Jos suunnitelmiisi sopii paremmin lyhyempi ajanjakso, olemme valmiita joustamaan aikataulujesi mukaan. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai osa-aikaisesti esimerkiksi 50% työajalla. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa (aamu/ilta), mutta todennäköisesti vuorot tulevat painottumaan enemmän aamuvuoroihin. Viikonloppuvuoroja voi olla satunnaisesti toiveet huomioiden.

Palkka:
– 2363,87€/kk, 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät
– Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Lähihoitajia, joilla on työkokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä vammaistyöstä
– Loppuvaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita, joilla on harjoittelukokemusta vammaistyöstä vuoden sisällä

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Lääkelupa, hygieniapassi ja EA1-koulutus. Jos sinulla ei vielä näitä ole, voit suorittaa ne palkallisena työsuhteen alussa.
– Riittävä suomen kielen taito työtehtävien hoitamiseksi
– Joustava ja positiivinen asenne
– Kyky sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!. Opiskelija, kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja haku päättyy sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Terveisin ja hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!