Kuukausipalkkainen työ kiertävänä lähihoitajana Espoon vammaispalveluiden työkohteissa

Haku päättyy 30.8.2019

Etsimme osaavia ja innostuneita lähihoitajia Seuren varahenkilöstöön Espoon vammaispalveluihin. Me Seuressa haluamme, että vammaispalveluiden asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa yksilöllistä kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta vammaispalvelutyötä!

Varahenkilöstön työntekijänä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa asumisyksiköiden ja päivätoiminnan seitsemässä eri työkohteessa. Työvuorosi tiedät etukäteen, mutta kohde saattaa vaihtua kulloisenkin tarpeen mukaan. Saat perehdytyksen jokaiseen työkohteeseen ja tapaat myös säännöllisesti Seuren varahenkilöstön muita jäseniä yhteisissä tiimitapaamisissa.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 30.5.2020 saakka. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Jos suunnitelmiisi sopii paremmin lyhyempi ajanjakso, olemme valmiita joustamaan aikataulujesi mukaan. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai osa-aikaisesti esimerkiksi 50% työajalla. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa (aamu/ilta), mutta todennäköisesti vuorot tulevat painottumaan enemmän aamuvuoroihin. Viikonloppuvuoroja voi olla satunnaisesti toiveet huomioiden.

Palkka:
– 2363,87€/kk, 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät
– Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta vammaistyöstä

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Lääkelupa, hygieniapassi ja EA1-koulutus. Jos sinulla ei vielä näitä ole, voit suorittaa ne palkallisena työsuhteen alussa.
– Riittävä suomen kielen taito työtehtävien hoitamiseksi
– Kyky sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Yli kolme kuukautta kestävissä työsuhteissa edellytämme hakijalta näytettäväksi rikostaustaotteen

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä. Opiskelija, kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Terveisin ja hakemustasi odottaen
seurelaiset

Katso, miltä arki näyttää Riilahden toimintakeskuksessa: klikkaa tästä!
ja Kuninkaantien toimintakeskuksessa: klikkaa tästä!

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!