Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia Vantaan terveysasemille

Haku päättyy 30.6.2019

Hei, haemme vielä sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia työskentelemään Vantaan terveysasemille. Me Seuressa haluamme, että terveysaseman asiakkaat lapsista vanhuksiin, saavat parasta mahdollista hoitoa. Onko sinulla työ- tai harjoittelukokemusta terveysasemilta, itsenäinen työote sekä asiakaspalveluhenkinen lämmin sydän? Tule työskentelemään Seuren varahenkilöstöön ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Haluamme juuri sinut työkaveriksemme!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä ensisijaisesti yhdellä tutulla terveysasemalla Vantaalla vai haluatko kiertää eri terveysasemilla vaihtaen työkohdetta. Työtä tehdään ma-pe ja työsuhde kestää ainakin 30.06.2019 asti. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Työn kesto: heti tai sopimuksen mukaan – 30.6.2019 asti.
Työaika: 38,75 t/vk, päivätyö
Palkkaus: 30.6.2019 asti 2934,80 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta terveysasemalta tai vastaavasta työstä viimeisen viiden
vuoden aikana
– Vastavalmistuneella harjoittelukokemusta terveysasemalta tai vastaavasta työstä viimeisen vuoden sisällä

Onhan sinulla myös
– Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Sote-ammattikortti
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– LOVe-verkkotentin suorituksia tai kurssin aloittamista heti työsuhteen alussa 
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten vuoksi Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista mm. sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!