Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Vantaan sairaalaan

Haku päättyy 31.3.2019

Hei, haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia työskentelemään Vantaan sairaalaan

Me seurelaiset haluamme, että jokainen potilas sairaalassa saa parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Tule työskentelemään Vantaan sairaalaan ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai vaikka vastavalmistunut sairaanhoitaja tai lähihoitaja, haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Vantaan sairaalan osastot sijaitsevat kauniissa maalaismaisemissa Katriinan sairaalassa ja Peijaksen sairaalan yhteydessä olevilla AKOS –osastoilla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko ensisijaisesti työskennellä yhdellä tutulla osastolla vai haluatko kiertää eri osastoilla vaihtaen työkohdetta jopa päivittäin.

Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja työsuhde kestää ainakin 31.12.2019 asti. Voimme halutessasi räätälöidä sinulle lyhyemmän tai pidemmänkin työsuhteen joko määräaikaisena tai vakinaisena. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen. 

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin! 

Työn kesto: heti- 31.12.2019 tai vakituinen. Aloitus viim. 1.6.2019.
Työaika: 38,75 t/vk, tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: 31.12.19 asti sairaanhoitaja 2900 €/kk ja lähihoitaja 2500€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät 

Tutustu tästä tarkemmin Vantaan sairaalaan klikkaa tästä!

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme: 
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vastaavasta työstä
– Vastavalmistuneita sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on soveltuvaa harjoittelukokemusta

Onhan sinulla myös 
– Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Soten ammattikortti. Jos ei ole, saat hankittua sen maksuttomasti heti työsuhteen alussa. 
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Jos sinulla ei ole vielä i.v- tai lääkehoitolupaa, voit suorittaa LOVe/LOP verkkokurssin ja antaa näytöt heti työsuhteesi alussa. 
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa 

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten vuoksi Seure rekrytoi Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen 
seurelaiset 

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti. 

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!