Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Vantaan sairaalaan

Haku päättyy 30.6.2019

Hei, haemme vielä sairaanhoitajia ja lähihoitajia työskentelemään Vantaan sairaalaan. Me seurelaiset haluamme, että jokainen potilas sairaalassa saa parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Tule työskentelemään Vantaan sairaalaan ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai vaikka vastavalmistunut sairaanhoitaja tai lähihoitaja, haluamme sinut Seuren varahenkilöstöön turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Vantaan sairaalan osastot sijaitsevat kauniissa maalaismaisemissa Katriinan sairaalassa ja Peijaksen sairaalan yhteydessä olevilla AKOS –osastoilla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko ensisijaisesti työskennellä yhdellä tutulla osastolla vai haluatko kiertää eri osastoilla vaihtaen työkohdetta jopa päivittäin.

Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja työsuhde kestää ainakin 30.06.2019 asti. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen. 

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin! 

Työn kesto: heti tai sopimuksen mukaan – 30.06.2019
Työaika: 38,75 t/vk, tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: 30.6.2019 asti sairaanhoitaja 2934,80 €/kk ja lähihoitaja 2530€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät 

Tutustu tästä tarkemmin Vantaan sairaalaan klikkaa tästä!

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vastaavasta työstä
– Vastavalmistuneita sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on soveltuvaa harjoittelukokemusta

Onhan sinulla myös 
– Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Sote-ammattikortti
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– LOVe/LOP pohjainen i.v- tai lääkehoitolupa tai valmius suorittaa LOVe/LOP verkkokurssi ja antaa näytöt heti työsuhteen alussa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten vuoksi Seure rekrytoi Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!