Lähihoitajia Vantaan kotihoitoon

Haku päättyy 31.3.2019

Hei, haemme lähihoitajia työskentelemään Vantaan kotihoitoon. 

Kiinnostaako sinua liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Tule työskentelemään Vantaan kotihoitoon ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Me Seuressa haluamme turvata jokaisen kotihoidon asiakkaan hoidon ja hyvinvoinnin vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai vaikkapa vastavalmistunut, haluamme sinut joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä! 

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä ensisijaisesti tietyllä kotihoidon alueella Vantaalla vai haluatko kiertää eri tiimeissä vaihtaen työkohdetta jopa päivittäin. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde kestää 31.12.2019 asti. Voimme halutessasi räätälöidä sinulle lyhyemmän tai pidemmänkin työsuhteen joko määräaikaisena tai vakituisena. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin! 

Työn kesto: heti- 31.12.2019 tai vakituinen. Aloitus viim. 1.6.19.
Työaika: 38,75 t/vk, 2-vuorotyö 
Palkkaus: 31.12.19 asti lähihoitaja 2500€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät 

Tästä voit katsoa millaista työ Vantaan kotihoidossa on

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme: 
– Lähihoitajia, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta viimeisen viiden vuoden aikana tai kokemusta esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalasta, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.
– Vastavalmistuneita lähihoitajia, joilla on harjoittelukokemusta kotihoidosta tai esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalasta viimeisen vuoden aikana, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.

Onhan sinulla myös 
– Lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet 
– Soten ammattikortti. Jos ei ole, saat hankittua sen maksuttomasti heti työsuhteen alussa. 
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja pois lukien kausi-influenssarokotusvaatimus. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
rokotesuoja/
– Lähihoitajalla LOVe/LOP- pohjainen lääkehoitolupa tai valmius lääkehoitoluvan suorittamiseen heti työsuhteen alussa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa 

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen 
seurelaiset 

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti. 

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!