Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Vantaan kotihoitoon

Haku päättyy 30.6.2019

Hei, haemme vielä sairaanhoitajia ja lähihoitajia työskentelemään Vantaan kotihoitoon. 

Kiinnostaako sinua liikkuva ja monipuolinen työ? Tule työskentelemään Vantaan kotihoitoon ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Me Seuressa haluamme turvata jokaisen kotihoidon asiakkaan hoidon ja hyvinvoinnin vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai vaikkapa vastavalmistunut, haluamme sinut Seuren varahenkilöstöön tekemään tätä arvokasta työtä!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä ensisijaisesti tietyllä kotihoidon alueella Vantaalla vai haluatko kiertää eri tiimeissä vaihtaen työkohdetta. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde kestää 30.06.2019 asti. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Työn kesto: heti tai sopimuksen mukaan – 30.6.2019 asti.
Työaika: 38,75 t/vk, 2-vuorotyö
Palkkaus: 30.06.2019 asti sairaanhoitaja 2934,80€/kk ja lähihoitaja 2530€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta viimeisen viiden vuoden aikana tai kokemusta esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalasta, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.
– Vastavalmistuneita sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on harjoittelukokemusta kotihoidosta tai esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalasta viimeisen vuoden aikana, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.

Onhan sinulla myös
– Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Sote-ammattikortti
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja pois lukien kausi-influenssarokotusvaatimus. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Sairaanhoitajilla LOVe -verkkokurssin suoritukset
– Lähihoitajalla LOVe/LOP- pohjainen lääkehoitolupa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!