Sairaanhoitaja sekä lähihoitaja – kesätyö Tuusulan Terveyskeskuksen Akuuttiosastolla

Haku päättyy 28.4.2019

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.
Haemme sairaanhoitajaa sekä lähihoitajaa Tuusulan Akuuttiosastolle. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Työn kesto: Mahdollisimman pian – 31.8.2019
Palkka: Pätevä Sairaanhoitaja 2580,14€/kk + lisät
Pätevä Lähihoitaja 2238,38€/kk + lisät
Työaika: Jaksotyöaika (116,75 t/jakso) ma-su, 3-vuorotyö
Osoite: Hyryläntie 13 A 04300 Tuusula

Tuusulan akuuttiosasto on moniammatillinen työyhteisö. Potilaiden keskimääräinen hoitoaika on 8 vrk. Osastolla hoidetaan: saattohoitopotilaita, alko katkaisuja, Infektio potilaita sekä muita esim. erikoissairaanhoidosta tulevia leikkauspotilaita.

Osastolla on kaksi tiimiä, joissa on sekä lähi- että sairaanhoitajia. Hoitajat toimivat kaikissa tehtävissä potilaan hoitotyössä. Omien potilaiden päivittäiset kierrot hoidetaan lääkärin kanssa. Sairaanhoitajat hoitavat potilaiden iv lääkityksen.

Osastolla on pitkäaikaiset lääkärit sekä hoitohenkilökunta, joka toivottaa uudet työntekijät ilolla työkavereikseen. Hoitohenkilökunnan lisäksi potilaan hoidossa ovat usein mukana mm. fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Työympäristö on turvallinen ja hoitotyötä arvostava.

Tehtävässä arvostetaan luotettavuutta ja hyviä hoitajan eettisiä taitoja, sekä sopeutumista työyhteisöön. Osastolla työskentelee ammattitaitoisia hoitajia, jotka auttavat tehtävissä tarvittaessa sekä opastavat osaston hoitokulttuuriin.

Oletko sairaanhoitaja tai lähihoitaja tai viittä vaille valmis alan opiskelija? Oletko kesätyötä vailla?
Tule töihin ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Odotamme sinulta
– Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä
– lääkehoidon lupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– vahvat vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!, jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.