Sairaanhoitaja – kesätyö Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän Alueellisessa kotisairaalassa

Haku päättyy 11.5.2019

Haemme sairaanhoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän Alueelliseen kotisairaalaan. Työsuhteita on avoinna useampi. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 1.6.2019 – 30.9.2019, sovittavissa
Työaika: Jaksotyö 116,15 t/3 vk. 3-vuorotyö, välillä ma-su
Palkka: Pätevä 2551,51 €/kk + lisät
Osoite:
– Tuusula kotisairaalatiimi: Hyryläntie 16 A 05430.
– Järvenpään kotisairaalatiimi: Lääkärikuja 1 04401 Järvenpää.
– Mäntsälän kotisairaalatiimi: Kivistöntien, 04600 Mäntsälä.

Oletko sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, ja vielä kesätyötä vailla? Kesätyöntekijän tarve on kesäkuusta – syyskuuhun. Kerro meille toiveesi siitä, minkä ajankohdan voisit työskennellä, niin mietitään sinulle paras vaihtoehto!

Kotisairaalassa hoidetaan perusterveydenhuollon kotisairaalahoitoa tarvitsevia aikuispotilaita. Yleisimmät hoidon syyt ovat suonensisäistä lääkehoitoa vaativat infektiot, vaativat haavahoidot ja palliatiivinen hoito.

Työntekomallimme on tiimityö ja vastuuhoitajuusmalli, potilaskäynnit jaetaan yhteisessä suunnittelussa. Kotisairaalassa tehdään 3- vuorotyötä. Potilastietojärjestelmänä on Graafinen Finstarr (GDF), Pegasos tai Effica (riippuen kunnasta) kirjaaminen tapahtuu mahdollisimman pitkälti potilaan luona. Asiakkaiden luokse liikutaan autolla, joten ajokortti on tehtävän hoidon kannalta edellytys.

Työ tarjoaa monipuolista haastetta ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti kotona tehtävään sairaalatyöhön. Tule mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vastaavista tehtävistä

Onhan sinulla myös
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia
– Kokemus kotona tehtävästä työstä katsotaan eduksi
– Love-koulutus, mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– Graafinen Finstarr – potilastietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
– kokemus itsenäisestä työstä sekä päätöksentekokykyä ja oma-aloitteisuutta
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!, jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.