Sairaanhoitaja – kesätyö Järvenpään JUST Terveyskeskussairaalan Akuuttiosastolla

Haku päättyy 11.5.2019

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Haemme sairaanhoitajaa Järvenpään JUST Terveyskeskussairaalan Akuuttiosastolle. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Työn kesto: Mahdollisimman pian – 31.8.2019
Työaika: Jaksotyö 116,15 t/3 vk. 3-vuorotyö
Palkka: Pätevä 2501.40€/kk + lisät
Osoite: Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää.

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän Järvenpään akuuttiosasto (tiimit 1-3) sijaitsee Järvenpään uudessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa (JUST).

Akuuttiosastolla on kolme 18 potilaspaikan tiimiä. Osastolla hoidetaan perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia aikuispotilaita. Yleisimmät hoidon syyt ovat infektiot, sydän- ja keuhkosairauksien pahenemisvaiheet, aivohalvausten, leikkausten sekä murtumien jälkitilat, sairaalahoitoa vaativa katkaisuhoito ja palliatiivinen hoito. Osaston keskimääräinen hoitoaika 10-12 vrk.

Noudatamme osatollamme vastuuhoitajamallia, jolloin yhdellä hoitajalla on vuorossa hoidettavana 3-5 potilasta, potilaan hoitoisuudesta riippuen. Kaikissa tiimeissä on kokeneet koko päiväiset lääkärit. Lisäksi työn tukena ovat fysioterapeutit, hoitokoordinaattori ja osastosihteerit.

Oletko sairaanhoitaja tai viittä vaille valmis alan opiskelija? Oletko kesätyötä vailla?
Tule töihin ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Odotamme sinulta
– Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä
– pegasos- potilastietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
– lääkehoidon lupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– vahvat vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.