Sairaanhoitaja – kesätyö Järvenpään JUST Akuutissa

Haku päättyy 11.5.2019

Haemme kahta sairaanhoitajaa kesätyöhön asiakkaallemme Järvenpään Just Akuuttiin. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 2.5.2019 – 30.9.2019 tai 2.5 – 30.8.2019
Työaika: Yleistyöaika 38,45t/viikossa. Kahdessa vuorossa, ma-su 7.30-21 välillä
Palkka: Pätevä 2658,05€/kk + lisät
Osoite: Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää

Oletko jo valmis sairaanhoitaja tai opintojesi loppuvaiheessa. Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus JUST sijaitsee Myllytien ja Helsingintien välisessä korttelissa osoitteessa Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää.

JUST Akuutissa sairaanhoitajan työ on kiirevastaanottoa ja tarkkailupotilaiden hoitoa, lisäksi hoidon tarpeen arviointia paikan päällä ja puhelimitse sekä jatkohoidon järjestelyä. Akuutissa on myös 6 paikkainen tarkkailu. Tiimityötä tehdään lääkäreiden ja hoitajien kanssa. Aamuvuoroissa Akuutissa on 6-7 hoitajaa ja 3 lääkäriä, Iltavuoroissa 3 hoitajaa ja yksi lääkäri, viikonloppuisin 1.5 lääkäriä ja 3 hoitajaa aamu sekä iltavuorossa.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta päivystyssairaanhoitajan työstä tai tarkkailupotilaan hoidosta

Onhan sinulla myös
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia
– Love-koulutus, mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– pegasos tuntemus katsotaan eduksi
– kokemus itsenäisestä vastaanotto työstä tai kiirepotilaiden hoidosta, päätöksentekokyky ja oma-aloitteisuus
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi

Tule mukaan mukavaan työyhteisöömme, jossa apua saa, kun sitä pyytää! Annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään perehdytysmallimme mukaisesti ja olemme aina valmiita auttamaan toisiamme! Työtämme on myös tukemassa uudet työtilat ja laitteet sekä ergonominen työympäristö.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.