Sairaanhoitaja – kesätyö Hyvinkään kotihoidossa

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme sairaanhoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Hyvinkään kotihoitoon. Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 1.5.2019 – 30.9.2019
Työaika: Yleistyöaika 38,45t/viikossa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-15.15. Mahdollisuus tehdä myös viikonlopputyötä.
Palkka: Pätevä 2512,20 €/kk + lisät
Osoite: Jussilankatu 6, 05800 Hyvinkää

Oletko jo valmis sairaanhoitaja tai opintojesi loppuvaiheessa. Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Hyvinkään kotihoito on jaettu kolmeen alueeseen; Paavola, Hyvinkäänkylä sekä Martti, näiden lisäksi toimii kotiutustiimi. Alueelliset yksiköt ovat jaettu tiimimoduuleihin ja nämä tiimimoduulit toimivat sairaanhoitajavetoisina. Keskeisiä hoitotyön periaatteita ovat vastuuhoitajuus, toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja arvostava viestintä. Tule sinäkin mukaan turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Sairaanhoitajan tehtävä kotihoidossa on hyvin monipuolinen ja vaatii laajaa osaamista sekä halua kehittyä. Sairaanhoitaja vastaat yhdessä tiimin muun henkilötön kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista aina hoidon suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa. Sairaanhoitaja toimii myös lääkärin työparina.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä ja kotihoitotyön tuntemuksesta. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen sekä ammatillisesti haastavan työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Kotihoitotyö tarjoaa mahtavan työkokemuksen!

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä

Onhan sinulla myös
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia
– lääkehoitolupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– toimintakykyä tukeva ja edistävä työote
– aitoa kiinnostusta työskennellä vanhustyössä

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.