Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä psykiatrian työkohteissa

Haku päättyy 11.5.2019

Hei, haemme nyt uusia psykiatrisen hoitotyön osaajia!

Me Seuressa haluamme, että potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Onko sinulla psykiatrisesta hoitotyöstä vankkaa osaamista tai oletko vaikka psykiatrian harjoittelun menestyksekkäästi suorittanut hoitoalan opiskelija? Haluamme sinut joukkoomme!

Töitä on eniten tarjolla mm. Auroran sairaalassa ja HUS psykiatrian kohteissa. Monet keikoista ovat äkkilähtöjä, jolloin työvuoroon tulee lähteä lyhyellä varoitusajalla. Kerro meille tarkemmin psykiatrisen hoitotyön osaamisestasi, niin katsotaan missä voisit työskennellä!

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan palkka: 15,93 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,35€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on tuoretta viimeisen viiden vuoden ajalta olevaa työ- tai harjoittelukokemusta akuuttipsykiatriasta
– Opiskelijoita, joilla on psykiatrisen hoitotyön harjoittelujakso suoritettuna lähiaikoina ja riittävää osaamista työskentelyyn. Opiskelijalle keikkatöitä
on tarjolla lähinnä HUS kohteissa.

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!. Opiskelija, kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Osaamista Pegasos, Uranus tai Apotti- potilastietojärjestelmistä. Jos ei, koulutamme sinut ennen työn aloitusta.
– Love- verkkotentit suoritettuna, jos keikkailet sairaanhoitajan tehtävässä HUS psykiatrian kohteissa. Jos ei ole, voit suorittaa sen heti työsuhteen alussa maksuttomasti.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!