Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä perusterveydenhuollossa

Haku päättyy 30.11.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään nimittäin potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi esimerkiksi kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa, terveysasemilla, palvelutaloissa tai vammaistyössä aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Valitse työvuoroja oman tilanteesi mukaan Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta!

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan palkka: 16,28 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveysasemille. Edellytämme kokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä terveysasematyöstä. Vantaan kohteissa sinulla tulee olla LOVe -verkkokurssi suoritettuna tai sinun tulee suorittaa se heti työsuhteen alussa.
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoille. Edellytämme kokemusta vuodeosastotyöstä noin viiden vuoden sisällä. Espoon ja Vantaan kohteissa sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee se suorittaa heti työsuhteen alussa.
– Sairaanhoitajia kotisairaalaan. Edellytämme kokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä työskentelystä kotisairaalassa. Lisäksi tarvitset i.v-luvan, jonka voit tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa.
– Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin. Espoon ja Vantaan kohteissa sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee se suorittaa heti työsuhteen alussa.
– Lähihoitajia vammaistyön työkohteisiin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.
– Opiskelijoita kohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista.

Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja CV: ssä sekä mitä työtä olet hakemassa; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– mielellään potilastietojärjestelmäosaamista (Helsingissä Pegasos, Espoossa Lifecare ja Vantaalla Apotti tai GFS) tai kykyä oppia nopeasti uusi järjestelmä.
– tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– mielellään LOVe/LOP pohjainen lääkehoito- tai i.v-lupa tai LOVe/LOP-verkkotenttisuoritukset. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoito- tai i.v-lupaa tai tenttisuorituksia, sinulla on mahdollisuus suorittaa ne heti työsuhteesi alussa.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!