Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä perusterveydenhuollossa

Haku päättyy 11.5.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään nimittäin potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi esimerkiksi kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, terveysasemilla tai palvelutaloissa aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Valitse työvuoroja oman tilanteesi mukaan Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta!

Palkkaus:
Pätevän sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan palkka: 15,93 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
Pätevän lähihoitajan palkka: 14,35€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveysasemille
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloihin
– Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin. Espoon ja Vantaan kohteissa sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee se suorittaa heti työsuhteen alussa.
– Opiskelijoita kohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista. Eniten töitä on tarjolla lähihoitajana kotihoidossa.
Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja klikkaa tästä!; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– työkokemusta viiden vuoden sisällä saman tyyppisestä hoitotyöstä, jossa toivoisit nyt työskennellä tai harjoittelukokemusta vuoden sisältä, jos olet vastavalmistunut tai opiskelija
– työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– mielellään potilastietojärjestelmäosaamista (Effica, Pegasos, GFS) tai kykyä oppia nopeasti uusi järjestelmä.
– tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– LOVe/LOP pohjainen lääkehoito- tai i.v-lupa tai LOVe/LOP-verkkotenttisuoritukset. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoito- tai i.v-lupaa tai tenttisuorituksia, sinulla on mahdollisuus suorittaa ne maksutta heti työsuhteesi alussa.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti..

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!