Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä perusterveydenhuollossa

Haku päättyy 30.11.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään nimittäin potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi esimerkiksi kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa, terveysasemilla, palvelutaloissa tai vammaistyössä aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Valitse työvuoroja oman tilanteesi mukaan Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta!

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan palkka: 16,28 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä, ketä etsimme
– Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveysasemille. Edellytämme kokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä terveysasematyöstä. Vantaan kohteissa sinulla tulee olla LOVe -verkkokurssi suoritettuna tai voit suorittaa sen Seuressa heti työsuhteen alussa.
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoille. Espoon sairaalassa sinulla tulee olla i.v- tai lääkehoitolupa tai sinun tulee se suorittaa heti työsuhteen alussa. Vantaan sairaalassa sinulla tulee olla LOP tai LOVe-verkkokurssi suoritettuna tai voit aloittaa sen suorittamisen heti työsuhteen alusssa. Helsingin sairaalassa edellytetään sairaanhoitajilta i.v-lupaa tai sen suorittamista heti työsuhteen alussa.
– Sairaanhoitajia kotisairaalaan. Edellytämme tuoretta soveltuvaa työkokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä. Lisäksi tarvitset i.v-luvan, jonka voit tarvittaessa suorittaa Seuressa heti työsuhteen alussa.
– Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin. Espoossa sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee se suorittaa heti työsuhteen alussa. Vantaalla sinulla tulee olla vähintään LOP-verkkokurssi suoritettuna tai voit aloittaa sen suorittamisen heti työsuhteen alusssa.
– Lähihoitajia vammaistyön työkohteisiin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.
– Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita työkohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista.

Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja CV: ssä sekä mitä työtä olet hakemassa; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– mielellään potilastietojärjestelmäosaamista (Helsingissä Pegasos, Espoossa Lifecare ja Vantaalla Apotti tai GFS) tai kykyä oppia nopeasti uusi järjestelmä.
– tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!