Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä Keski-Uudenmaan soten työkohteissa

Haku päättyy 11.5.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Tule keikkailemaan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Pornaisten sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteisiin mm. kotihoitoon, vanhustenhoitoon, terveyskeskussairaalan vuodeosastoille sekä terveyskeskuksen vastaanotoille. Voit olla vaikka kokenut terveydenhuollon ammattilainen, hoitovapaalla, eläkkeellä oleva hoitaja tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään eli potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Keikkakohteesi sovitaan aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit itse valita työvuoroja Keikkanetti- palvelustamme juuri silloin kuin sinulle sopii!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveyskeskusten vastaanotoille
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoille
– Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin mm. palvelukeskuksiin ja hoivakoteihin
– Lähihoitajia kotihoitoon
– Opiskelijoita kohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista. Eniten töitä on tarjolla lähihoitajana kotihoidossa.

Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja klikkaa tästä!; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– työkokemusta viiden vuoden sisällä saman tyyppisestä hoitotyöstä, jossa toivoisit nyt työskennellä tai harjoittelukokemusta vuoden sisältä, jos olet vastavalmistunut tai opiskelija
– työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– mahdollisuus työskennellä aluksi arkipäivisin

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan palkka: 16,28€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti. Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!