Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä HUS erikoissairaanhoidossa

Haku päättyy 30.11.2019

Hei, sairaanhoitaja ja lähihoitaja, haemme joukkoomme lisää erikoissairaanhoidon osaajia keikkatyöhön HUS työkohteisiin.

Me Seuressa haluamme, että potilaat vastasyntyneistä vanhuksiin, saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Oletko erikoissairaanhoidon harjoittelun menestyksekkäästi suorittanut hoitoalan opiskelija, lomamatkakassaa keräävä ammattilainen tai vaikka eläkkeellä oleva konkari? Haluamme juuri sinut työkaveriksemme!

HUS sairaaloissa eniten töitä on tarjolla mm. lastensairaanhoidossa, päivystyksissä, psykiatriassa ja eri erikoisalojen vuodeosastoilla esim. sisätautien ja kirurgian osastoilla. Kerro meille millä erikoisalalla haluaisit työskennellä ja missä päin pääkaupunkiseutua. Töitä on tarjolla eniten Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon ja Hyvinkään sairaaloissa. HUS:n sairaaloihin voit tutustua täältä klikkaa tästä!.

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan palkka: 16,28 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta erikoissairaanhoidosta (esim. sisätaudeilta, kirurgiasta, lastensairaanhoidosta, päivystystyöstä) viimeisen viiden vuoden ajalta
– sairaanhoitajaopiskelijoita, joilla on erikoissairaanhoidon harjoittelu suoritettuna lähiaikoina ja riittävää osaamista työskentelyyn

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Osaamista Uranus tai Apotti- potilastietojärjestelmistä. Jos ei, koulutamme sinut ennen työn aloitusta. Muistathan hankkia varmennekortin, mikäli sinulla ei sitä ole.
– HUSin edellyttämä LOVe-lääkehoidon verkkosuoritus. Jos sinulla ei tätä vielä ole, tarjoamme mahdollisuuden sen suorittamiseen. Aikaa tähän on käytettävissä 3 kk.
– lastensairaanhoidossa työ- tai harjoittelukokemusta lastensairaanhoidosta erikoissairaanhoidossa viimeisen viiden vuoden ajalta, mikäli haet lastensairaanhoitoon
– Päivystyspoliklinikoilla ja valvontakohteissa työ-tai harjoittelukokemusta vastaavista työkohteista viimeisen viiden vuoden ajalta, mikäli haet näihin kohteisiin

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä. Opiskelija kerrothan lisäksi tarkasti suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!