Sairaanhoitaja, APOTTI-kiertävä varahenkilö Vantaan sairaalaan

Haku päättyy 28.2.2019

Hei, haemme nyt sairaanhoitajia työsuhteeseen Vantaan sairaalaan ja Peijaksen AKOS osastoille.

Haluamme Seuressa, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai vaikka vastavalmistunut sairaanhoitaja, haluamme sinut joukkoomme!

Nautitko vaihtelevista työtehtävistä ja haluat työskennellä sairaalassa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan Vantaan sairaalan erilaisiin osastoihin ja kehittämään siten osaamistasi. Kiertävänä varahenkilönä työkohteet vaihtuvat jopa päivittäin, joten sinun tulee olla valmis kulkemaan eri työpisteissä työsuhteen ajan. Työ on kolmivuorotyötä ja työsuhde päättyy 31.5.2019. Voimme halutessasi räätälöidä sinulle lyhyemmänkin pätkän.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Työn kesto: heti- 31.5.2019
Työaika: 38,75 t/vk, 3-vuorotyö
Palkkaus: 2800 €/kk + mahdolliset lisät
Tutustu tästä tarkemmin Vantaan sairaalaan klikkaa tästä!

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Sairaanhoitajaa, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta sairaalatyöstä viimeisen viiden vuoden aikana tai
– Vastavalmistunutta sairaanhoitajaa, jolla on harjoittelukokemusta sairaalasta vuoden sisällä

Onhan sinulla myös
– Valviran laillistus
– Soten ammattikortti. Jos ei ole, saat hankittua sen maksuttomasti heti työsuhteen alussa.
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– LOVe- verkkotentti suoritettuna. Jos et ole suorittanut, voit suorittaa sen ja koko iv-luvan maksutta heti työsuhteesi alussa.
– Halua työskennellä usein vaihtuvissa työkohteissa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän ensimmäisenä Suomen kaupungeista. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!