Ruokapalveluvastaava – keikkatyötä päiväkotien ja koulujen keittiössä

Haku päättyy 30.11.2019

Hei!

Haemme joukkoomme uusia ruokapalvelualan ammattilaisia! Olisitko juuri sinä etsimämme ruokapalveluvastaava? Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vastavalmistunut kokki.

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että saamme olla turvaamassa arkea päiväkodeissa ja kouluissa. Meillä pääset kehittämään osaamistasi erilaisissa työkohteissa ja työympäristöissä. Työkohteita on runsaasti; ruokapalveluvastaavan keikkoja on enimmäkseen tarjolla päiväkodeissa, mutta myös kouluissa. Keittiöt ovat joko kuumennus- ja jakelukeittiöitä.

Työhösi kuuluu kohteesta riippuen aamupalan, välipalan ja energialisäkkeiden valmistusta, lounaan kuumennusta sekä esillelaittoa ja omavalvontaa. Lisäksi ruokapalveluvastaavana huolehdit astiahuollosta sekä keittiön puhtanaapidosta. Kouluissa työtehtäviisi kuuluu myös ruokasalin siivous. Ruokapalveluvastaava työskentelee yleensä keittiössä yksin.

Seuren keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi -sopivat keikat. Ruokapalveluvastaavan työvuorot ovat arkipäivisin, kello 7-16 välillä. Ruokapalveluvastaavan tehtäviin on myös mahdollista työllistyä perehdytyksen kautta. Perehdytys on kestoltaan 1-3 päivää ja se järjestetään päiväkodissa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto sekä tai soveltuvaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä.
– Hallitset erityisruokavaliot.
– Sinulla on työtehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittava suomen kielen taito.
– Haluat työskennellä työympäristössä, jossa on lapsia.
– Sinulla on hyvä palveluasenne ja olet aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös:
– Hygieniapassi.
– Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Palkkaus:
–Ruokapalveluvastaavan peruspalkka on 12,26 €/t + mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!