Ruokapalveluvastaava – keikkatyötä päiväkotien ja koulujen keittiössä

Haku päättyy 30.4.2019

Ruokapalvelualan ammattilainen, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista päiväkotien ja koulujen keittiöissä? Haemme uusia osaajia joukkoomme. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vastavalmistunut kokki.

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että saamme olla turvaamassa arkea päiväkodeissa ja kouluissa. Haluatko tehdä päivätyötä? Haluatko työn, jossa asiakkaitasi ovat lapset?

Seurelaisena pääset kehittämään osaamistasi erilaisissa kuumennus- ja jakelukeittiöissä. Töitä on tarjolla pääasiassa päiväkodeissa, mutta myös kouluissa.

Työhösi kuuluu kohteesta riippuen aamupalan, välipalan ja energialisäkkeiden valmistusta, lounaan kuumennusta sekä esillelaittoa ja omavalvontaa. Lisäksi ruokapalveluvastaavana huolehdit astiahuollosta sekä keittiön puhtanaapidosta. Kouluissa työtehtäviisi kuuluu myös ruokasalin siivous. Ruokapalveluvastaava työskentelee yleensä keittiössä yksin.

Seuren keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Ruokapalveluvastaavan työvuorot ovat arkipäivisin.

Toivomme sinulta:
–Alan tutkintoa, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkintoa ja/tai soveltuvaa aiempaa työkokemusta.
–Erityisruokavalioiden hyvää tuntemusta.
–Työtehtävän sujuvaan hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
–Hyvää palveluasennetta sekä halua olla aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli tunnet toiminnanohjausjärjestelmiä, kuten Aromin.

Ruokapalveluvastaavan peruspalkka on 12,26 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!