Ruokapalvelutyöntekijä – työllisty perehdytyksen kautta koulun tai päiväkodin keittiöön

Haku päättyy 30.11.2019

Hei!

Etsitkö joustavaa päivätyötä ruokapalvelualalta, mutta sinulla ei ole alan koulutusta eikä riittävästi työkokemusta? Innostaako sinua ajatus työskennellä koulujen ja päiväkotien keittiöissä? Jos vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Ruokapalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu työkohteesta riippuen erilaisia keittiön avustavia tehtäviä, esimerkiksi astiahuoltoa, salaatin valmistusta, linjaston hoitoa sekä keittiön ja ruokasalin puhtaanapitotehtäviä. Perehdytyksessä pääset harjoittelemaan eri työtehtäviä käytännössä. Perehdytys kestää aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen noin 2-3 päivää. Perehdytys järjestetään toiveesi mukaan Espoossa tai Helsingissä, joko koulun tai päiväkodin keittiössä.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä Seuressa ruokapalvelutyöntekijänä. Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan. Ruokapalvelutyöntekijän keikkoja on tarjolla runsaasti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin kello 7–16 väliselle ajalle. Suurin osa työsuhteista on 1–5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on työkokemusta esimerkiksi kahvilasta tai pikaruokaravintolasta.
– Olet kiinnostunut keittiötyöstä ja mahdollisuus työskennellä arkipäivisin.
– Toimit työyhteisön jäsenenä aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi.
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.

Onhan sinulla myös:
– Hygieniapassi.
– Ennen perehdytystä sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Tässä vielä perehdys ja keikkailevan ruokapalvelutyöntekijän työsuhde pähkinänkuoressa:
– Perehdytys järjestetään sovitussa koulu- tai päiväkotikeittiössä.
– Perehdytys on palkatonta ja kestoltaan noin 2-3 päivää.
– Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen työskentelet koulujen ja/tai päiväkotien keittiöissä.
– Ruokapalvelutyöntekijän peruspalkka on 11,76 €/t. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Hakemuksen pääset täyttämään tästä alta.

Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut perehdytykseen.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.