Ruokapalvelutyöntekijä – keikkatyötä päiväkotien, koulujen ja hoitoalan kohteiden keittiöissä

Haku päättyy 30.11.2019

Keittiöalan ammattilainen tai alalla vasta aloitteleva, kiinnostaisiko sinua joustava päivätyö? Haemme juuri nyt innokkaita uusia ruokapalvelutyöntekijöitä joukkoomme.

Mielestämme jokainen lapsi päiväkodissa tai vanhus palvelutalossa ovat parhaan palvelun arvoisia. Jokaisen kuuluu saada maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa työympäristöissä. Töitä on tarjolla päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, palvelutalojen ja henkilöstöravintoloiden keittiössä.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi erilaisissa työkohteissa ja työympäristöissä, Työskentelet kohteesta riippuen keittiön erilaisissa avustavissa tehtävissä, kuten astiahuollossa, salaatin ja energialisäkkeiden valmistuksessa sekä linjastonhoidossa. Myös keittiön ja ruokasalin puhtaanapito kuuluvat tehtäviisi.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Ruokapalvelutyöntekijän työvuorot painottuvat arkipäiviin. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta ja/tai alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto.
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.
– Olet aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös:
– Hygieniapassi.
– Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Palkkaus:
– Ruokapalvelutyöntekijän peruspalkka on 11,76 €/t + mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!