Ruokapalvelutyöntekijä – keikkatyötä päiväkotien, koulujen ja hoitoalan kohteiden keittiöissä

Haku päättyy 30.4.2019

Keittiöalan ammattilainen tai alalla vasta aloitteleva, kiinnostaisiko sinua joustava päivätyö? Haemme juuri nyt innokkaita uusia ruokapalvelutyöntekijöitä joukkoomme.

Mielestämme jokainen lapsi päiväkodissa tai vanhus palvelutalossa ovat parhaan palvelun arvoisia. Jokaisen kuuluu saada maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa työympäristöissä. Töitä on tarjolla päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, palvelutalojen ja henkilöstöravintoloiden keittiössä.

Työskentelet kohteesta riippuen keittiön erilaisissa avustavissa tehtävissä, kuten astiahuollossa, salaatin ja energialisäkkeiden valmistuksessa sekä linjastonhoidossa. Myös keittiön ja ruokasalin puhtaanapito kuuluvat tehtäviisi.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat.

Ruokapalvelutyöntekijän työvuorot ovat arkipäivisin. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla.

Toivomme sinulta:
– Alan tutkintoa, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkintoa tai soveltuvaa aiempaa työkokemusta keittiötyöstä.
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
– Hyvää palveluasennetta ja halua olla aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Ruokapalvelutyöntekijän peruspalkka on 11,76 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!